Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Marcel Vela prezinta a treia ordonanta militara, care instituie practic carantina in Romania: Se interzic deplasarile de la domiciliu, cu cateva exceptii Pensionarii au voie sa paraseasca locuintele intre orele 11-13

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Marcel Vela prezinta a treia ordonanta militara, care instituie practic carantina in Romania: Se interzic deplasarile de la domiciliu, cu cateva exceptii Pensionarii au voie sa paraseasca locuintele intre orele 11-13

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat marti seara continutul ordonantei militare numarul 3, care inaspreste sensibil restrictiile de circulatie, pentru a preveni propagarea epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de maine, de la ora 12,00, persoanele de peste 65 de ani vor putea parasi locuintele intre orele 11,00 si 13,00. Citeste in atasament ordonanta militara nr 3. continuă pe Hotnews

Barna: E hilar sa ai ordonanta militara in care ii rogi frumos pe oameni sa respecte niste reguli Tomac: Acum trebuie sa scoatem Armata pe strada pentru a-i opri pe inconstienti

Noile masuri anuntate sambata de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus sunt prea putin consistente, spune liderul USR, Dan Barna, care vorbeste depre hilarul situatiei de a avea o ordonanta militara in care ii rogi frumos pe oameni daca sunt amabili sa respecte niste reguli. La randul sau, liderul PMP, Eugen Tomac, afirma ca ar trebui scoase Armata si Politia pe strada pentru a-i opri pe inconstienti.

VIDEO Vela: Se interzice circulatia tuturor persoanelor in afara locuintei, cu unele exceptii. Cei peste 65 de ani se deplaseaza intre orele 11 - 13

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat marti ca a emis Ordonanta militara 3 prin care se interzice circulatia tuturor persoanelor in afara locuintei, cu exceptia celor care merg la serviciu, la cumparaturi de prima necesitate sau pentru animalele de companie. Cei peste 65 de ani se deplaseaza in intervalul 11 - 13.

Carantina generala in Romania. Ce prevede Ordonanta Militara numarul 3 - document

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti seara, care sunt restrictiile impuse prin Ordonanta Militara nr. 3, care vizeaza interzicerea parasirii locuintelor.

Prima reactie a Patriarhului Daniel, dupa ordonanta militara

Patriarhul Daniel a avut o prima reactie, dupa ordonanta militara care interzice bisericilor sa mai oficieze slujbe cu public.

ORDONANTA MILITARA: Circulatia persoanelor peste 65 de ani, permisa intre orele 11 si 13 Zborurile spre si dinspre Franta si Germania, suspendate pentru 14 zile. Vela: Iesirea din criza depinde de noi toti (VIDEO)

Ministrul Internelor Marcel Vela a prezentat, marti seara, continutul Ordonantei militare care prevede noi restrictii impuse de autoritaati in contextul raspandiri cazurilor de contaminare cu noul.

Ordonanta militara 2: Soferii vehiculelor comerciale peste 2,4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare

Ministrul de Interne Marcel Vela a prezentat sambata seara ordonanta militara numarul 2, care include 11 articole. Unul dintre ele prevede noile masuri pentru circulatia transfrontaliera a bunurilor. Astfel, soferii vehiculelor comerciale peste 2. 4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare, daca la prezentarea in punctul de trecere a frontierei nu manifesta simptomatologie asociata COVID-19.

Raed Arafat: Chiar daca prin ordonanta militara recomandam unele masuri, considerati-le obligatorii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a emis sambata seara o ordonanta militara 2 prin care este interzisa circulatia pe domeniul public a grupurilor mai mari de trei persoane, cat si deplasarea fara motiv pe timp de noapte. Seful DSU Raed Arafat a facut un apel la responsabilitate si a transmis ca, desi in ordonanta sunt facute recomandari, acestea ar trebui considerate ca si cand ar fi obligatorii.

Marcel Vela: Se inchid mall-urile, sunt interzise grupurile mai mari de 3 persoane in afara locuintei, restrictii de circulatie pe timpul noptii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat noi masuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, cuprinse intr-o ordonanta militara, intre acestea numarandu-se inchiderea mall-urilor, interzicerea grupurilor mai mari de trei persoane in afara locuintei si interzicerea intrarii strainilor in Romania, cu cateva exceptii.

Limitarea si intervalul deplasarilor prin ordonanta militara, in Romania. Prima persoana sanctionata

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. UPDATE: in cursul zilei de duminica, autoritatile .

ORDONANTA MILITARA privind masuri de prevenire a raspandire a COVID-19. DOCUMENT INTEGRAL

Ministrul de Internea anuntat sambata seara noi masuri de combatere a coronavirusului. Detalii AICI) Marcel Vela a prezentat inclusiv articole dintr-o ordonanta militara adoptata sambata. Ea se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )