Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ornamente de Craciun in forma de lenjerie intima intr-o localitate din Dolj

Antena3 Antena3,
Ornamente de Craciun in forma de lenjerie intima intr-o localitate din Dolj

Austeritate este cuvantul de ordine pentru sarbatorile de iarna din acest an. Primarii din tara nu au mai cheltuit banii pe instalatii luminoase si pe brazi si au folosit ce le-a ramas din anii trecuti. Asa s-a intamplat si in localitatea Podari din judetul Dolj, unde au fost instalate deja ornamentele care pun la incercare imaginatia localnicilor. continuă pe Antena3

Localnicii dintr-o comuna din Dolj, mirati de ornamentele in forma de lenjerie intima: Aoleu, sexy!

Primarii din tara nu au mai cheltuit bani pe instalatii luminoase si brazi, asa ca au folosit ce le-a ramas din anii trecuti. Ornamentele din dotare au fost instalate in localitatea Podari din Dolj si arata destul de ciudat, pentru ca au forma de lenjerii intima. Localnicii spun ca li s-a umplut comuna de chiloti.

Decoratiuni de Craciun in forma de chiloti intr-o comuna din Dolj. E bine ca sunt de dama, nu de barbat

Autoritatile dintr-o localitate situata la cativa kilometri de Craiova au montat anul acesta ghirlande luminoase care pot fi asemanate cu niste lenjerie intima atarnata pe sarma. Primarul comunei da si el frau liber imaginatiei si ajunge la. familia traditionala.

Ciorogarla, prima localitate din Ilfov care iese din carantina

Ciorogarla iese din carantina, urmand sa i se aplice masurile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov dispuse pentru localitatile necarantinate, printre care se numara interzicerea.

Tot judetul Ilfov a intrat in scenariul rosu Rata de infectare in fiecare localitate din jurul Capitalei

Tot judetul Ilfov a intrat in scenariul rosu de luni seara, pentru doua saptamani, dupa ce rata de infectare a ajuns la 8,13 la mia de locuitori. S-au inchis restaurantele, cafenelele, salile de spectacole si salile de jocuri de noroc in toate localitatile din judet. Reamintim ca 11 din cele 40 de localitati din Ilfov sunt in carantina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )