Libnet.ro
UNICEF

09:01

OSCE trimite o misiune pentru monitorizarea scrutinului legislativ din Romania.

România Liberă România Liberă,
OSCE trimite o misiune pentru monitorizarea scrutinului legislativ din Romania.

Oficiul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului va trimite in Romania o misiune de monitorizare a alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012, informeaza site-ul organizatiei, potrivit Mediafax. Oficiul OSCE pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului exprima increderea in impartialitatea autoritatilor electorale din Romania si in capacitatea acestora de organizare a alegerilor intr-o maniera profesionista. Cu . continuă pe România Liberă

CE propune alocarea a 2,9 milioane euro pentru fostii angajati Nokia din Cluj

Comisia Europeana CE) a propus azi Parlamentului European si Consiliului de Ministirii UE aprobarea alocarii pentru tara noasta sumei de 2,9 milioane de euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG) pentru a ajuta 1 416 lucratori concediati in Romania de catre Nokia Romania si de catre unul dintre furnizorii acesteia sa isi gaseasca alte locuri de munca, informeaza Comisia printr-un comunicat.

Marul Apple, simbol al pacatului pentru unii ortodocsi extremi din Rusia

Ai putea crede ca Apple este pacatos daca luam in considerare goana dupa gadget-uri pe care a starnit-o, dar unii crestini ortodocsi extremi din Rusia sunt ofensati mai mult de logo-ul blasfemiator al.

BERD analizeaza un imprumut de 46 milioane euro pentru parcul eolian Crucea din Dobrogea

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare analizeaza acordarea unui imprumut de 46,6 milioane de euro pentru darea in folosinta si functionarea parcului eolian Crucea din Dobrogea, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )