Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ostaticii jihadistilor din gruparea Statul Islamic, inclusiv James Foley, TORTURATI prin simularea inecului

Antena3 Antena3,
Ostaticii jihadistilor din gruparea Statul Islamic, inclusiv James Foley, TORTURATI prin simularea inecului

Cel putin patru ostatici detinuti de catre jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI), inclusiv James Foley, jurnalistul american decapitat de catre acesti ultraradicali, au fost supusi simularii. continuă pe Antena3

ONU acuza de crime impotriva umanitatii atat Statul Islamic, cat si guvernul sirian

Executiile publice ale civililor in zilele de vineri in zonele siriene aflate controlate de jihadistii din gruparea Statul Islamic SI) au devenit un spectacol obisnuit, acuza o comisie de ancheta a ONU intr-un raport publicat astazi, in care este invinuit si guvernul de la Damasc pentru folosirea de arme chimice, probabil clor, scrie The Guardian.

Un american care lupta de partea jihadistilor din Statul Islamic a fost ucis in Siria

Un cetatean american care lupta alaturi de gruparea terorista Statul Islamic a fost ucis in Siria. Deocamdata, identitatea acestuia nu a fost confirmata de autoritati, iar familia sa nu a fost informata in ce conditii a murit. Acesta este primul american care a murit in timp ce lupta de partea jihadistilor din Siria.

Jihadistii din Statul Islamic l-au torturat pe James Foley dupa tehnicile folosite de CIA

Militantii extremisti din Statul Islamic l-au torturat pe jurnalistul american James Foley folosind cu exactitate tehnicile utilizate de Agentia Centrala de Informatii din SUA atunci cand interoga teroristi la inchisoarea de maxima securitate Guantanamo.

VIDEO Statul Islamic sustine ca a ucis 250 de soldati sirieni

Gruparea terorista Statul Islamic, activa in Irak si Siria, a postat un clip pe YouTube in care arata cateva sute de soldati sirieni capturati si pe care sustine ca i-a executat.

Obama avertizeaza: Extirparea unui cancer cum este Statul Islamic nu va fi usoara si nici rapida

Presedintele Barack Obama a avertizat marti ca extirparea unui cancer cum este gruparea jihadista Statul Islamic nu va fi usoara si nici rapida, dar a exclus posibilitatea unei interventii militare terestre a.

Obama: Extirparea unui cancer cum este Statul Islamic nu va fi usoara si nici rapida

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a atras atentia marti, in cadrul unei discurs, ca extirparea unui cancer cum este gruparea jihadista Statul Islamic nu va fi usoara si nici rapida, dar a precizat ca exclude posibilitatea unei interventii militare terestre a armatei americane impotriva acesteia, informeaza The Telegraph.

Noua strategie a lui Obama pentru a combate Statul Islamic, o bomba cu ceas

In efortul de a limita victoriile bifate de gruparea terorista Statul Islamic in Irak, Administratia Obama a dat unda verde zborurilor de supravegherea deasupra Siriei, insa asta fara o coordonare cu regimul condus de presedintele sirian Bashar al-Assad. insa operatiunea va spori nemultumirile legate de implicarea SUA in razboiul civil al altcuiva, iar asta va duce la radicalizarea combatantilor si va atrage critici chiar din interiorul SUA.

Islamistii din SIIL cer o rascumparare de 6,6 milioane de dolari pentru eliberarea unei americance

Extrmistii din gruparea Statul Islamic in Irak si Levant SIIL) au cerut o rascumparare de 6,6 milioane de dolari pentru eliberarea unei tinere americance in varsta de 26 de ani, luata ostatica pe 4 august 2013,.

Fox News: Teroristii din Statul Islamic incearca sa fabrice arme chimice si biologice

Teroristii din grupul Stat Islamic in Irak vrea sa fabrice arme chimice si biologice, pentru a le folosi in atentate in tari occidentale, arata documente gasite intr-un calculator confiscat in Siria, conform Fox News, relateaza Mediafax.

Din ce surse se finanteaza Statul Islamic, una dintre cele mai bogate organizatii teroriste din lume

Statul Islamic SI) are o economie prospera, de sine statatoare, din contrabanda cu petrol sau din tributul solicitat unei populatii de cel putin opt milioane de oameni. Oficiali arabi si occidentali sunt de parere ca SI este una dintre cele mai bogate organizatii teroriste, reprezentand o amenintare fara precedent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3059 seconds )