Libnet.ro
UNICEF

07:31

OTP Romania a trecut pe profit in primul trimestru, cu un castig de 1,3 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OTP Romania a trecut pe profit in primul trimestru, cu un castig de 1,3 milioane euro

OTP Bank Romania a obtinut un profit de 402 milioane forinti 1,3 milioane euro) in primul trimestru, dupa pierderi de 1,6 miliarde forinti in ultimul trimestru al anului trecut, consolidarea Banca Millennium avand un impact semnificativ asupra bilantului si dinamicii profiturilor, arata un comunicat al grupului bancar. continuă pe Ziarul Bursa

SSIF Broker, profit de aproape sapte ori mai mare, in primul trimestru

La finele primelor trei luni din 2015, rezultatul global al SSIF Broker indica un profit de 119. 063 lei, fata de un profit de 17. 639 lei in primul trimestru din anul trecut, evolutie care se datoreaza efectului cumulat al rezultatului activitatii de administrare a portofoliului propriu si a ajustarilor de valoare aferente acestuia crestere de 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut).

Grupul Electrica a avut o crestere de 32% a profitului net in primul trimestru

Grupul Electrica a inregistrat in primele trei luni ale acestui an un profit net consolidat de 127 milioane lei, ceea ce inseamna o crestere cu 31 milioane lei, respectiv cu 32%, fata de primul trimestru al anului trecut.

Profitul Biofarm a crescut cu 38%, in primul trimestru

Compania Biofarm a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit net de 13,617 milioane lei, cu circa 38% mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform informatiilor financiare remise joi Bursei de Valori Bucuresti.

Antibiotice a avut profit cu 15% mai mare, de 6 milioane lei, in primul trimestru

Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit net de 6,06 milioane lei, in crestere cu 15% comparativ cu intervalul similar din 2014.

Situatia economiei zonei euro s-a imbunatatit in primul trimestru

Economia zonei euro a crescut cu 0,4% in primul trimestru din 2015, fata de acelasi interval al anului trecut, inregistrand cel mai rapid ritm de expansiune din ultimii doi ani, in baza evolutiilor din Franta si Italia, potrivit datelor Eurostat.

WGC: Cererea mondiala de aur a scazut in primul trimestru

Cererea mondiala de aur a scazut in primul trimestru din acest an, apetitul cumparatorilor fiind redus din cauza cresterii pretului metalului galben, respectiv a evolutiei pozitive a pietelor actiunilor, potrivit Consiliului Mondial al Aurului WGC).

Ne reintoarcem la economia de mall? Crestere de 4,2% in primul trimestru

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu 4,2% ajustat sezonier.

Cresterea economica a Germaniei a incetinit pe primul trimestru din 2015. Franta a depasit asteptarile

Cresterea economica a Germaniei a incetinit in primul trimestru al acestui an, PIB-ul inregistrand un avans de 0,3%. in aceeasi perioada, PIB-ul Frantei a crescut cu 0,6%, fiind avansul cel mai rapid din.

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru din 2015

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, PIB a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu.

Cu cat a crescut Produsul Intern Brut in primul trimestru

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu 4,2% ajustat sezonier, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )