Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ovidiu Laicu, vicepresedinte PSD Iasi, cere demisia lui Mihai Chirica, dupa ce primarul a criticat dur formatiunea condusa de Liviu Dragnea: A aplaudat si a felicitat propaganda impotriva partidului. il invitam sa ne lase in pace!

România Liberă România Liberă,
Ovidiu Laicu, vicepresedinte PSD Iasi, cere demisia lui Mihai Chirica, dupa ce primarul a criticat dur formatiunea condusa de Liviu Dragnea: A aplaudat si a felicitat propaganda impotriva partidului. il invitam sa ne lase in pace!

Unul dintre vicepresedintii PSD Iasi, Ovidiu Laicu, ii cere demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirica, dupa ce a lansat o serie de critici la adresa Executivului condus de Sorin Grindeanu, cat si a liderului PSD, Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Ovidiu Laicu, vicepresedintele PSD Iasi, cere demisia lui Mihai Chirica

Unul dintre vicepresedintii PSD Iasi, Ovidiu Laicu, ii cere demisia de onoare liderului filialei, primarul Mihai Chirica, din cauza declaratiilor publice facute de acesta in ultima vreme, care ar incalca statutul PSD, potrivit Agerpres. Laicu a declarat ca solicita conducerii centrale a PSD sa il suspende pe Chirica din functia de vicepresedinte la nivel national.

Vicepresedinte PSD, despre demisia lui Iordache: E putin cam intarziata, dar necesara daca acest guvern vrea sa isi recapete incredere (VIDEO)

Primarul Iasului si vicepresedinte PSD, Mihai Chirica, a salutat demisia lui Florin Iordache de la sefia Ministerului Justitiei calificandu-o drept cam intarziata, dar.

Mihai Chirica ramane in functie dupa o sedinta tensionata la PSD Iasi

Mai multi membri social-democrati i-au cerut explicatii primarului Mihai Chirica pentru declaratiile din ultimele zile referitoare la Ordonanta de Urgenta 13 si protestele din tara intr-o sedinta a PSD Iasi. Chirica va ramane, totusi, in continuare prmarul municipiului Iasi, informeaza Digi24.

Traian Basescu ii sustine pe manifestantii din Piata Victoriei si cere demisia Guvernului Grindeanu. A incercat sa minta o populatie intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica la TVR 1 ca protestatarii din Piata Victoriei cer demisia Guvernului Grindeanu, lucru cu care el este de acord .

Mihai Chirica, seful PSD Iasi: am iesit ciufuliti din toata aceasta poveste. Care ciufuliti, la chelie...

Am senzatia ca sefii PSD nu sesizeaza piederile uriase de imagine provocate de aventura OUG 13. Mai spune Mihai Chirica: neaprobarea OUG 14, de abrogare a OUG 13, ar fi o sinucidere in masa si o lovitura aproape letala pentru PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )