Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vicepresedinte PSD, despre demisia lui Iordache: E putin cam intarziata, dar necesara daca acest guvern vrea sa isi recapete incredere (VIDEO)

B1 B1,
Vicepresedinte PSD, despre demisia lui Iordache: E putin cam intarziata, dar necesara daca acest guvern vrea sa isi recapete incredere (VIDEO)

Primarul Iasului si vicepresedinte PSD, Mihai Chirica, a salutat demisia lui Florin Iordache de la sefia Ministerului Justitiei calificandu-o drept cam intarziata, dar. continuă pe B1

FOTO. Sustinatorii PSD, dupa demisia lui Iordache: Sunteti victima colaterala, pentru ca lasii nu-si asuma. Cred cu tarie in justitia divina. Iohannis este calau

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a ajuntat, joi, demisia de la conducerea institutiei. Ulterior, el a transmis mesajul si pe pagina sa de Facebook, starnind numeroase reactii, in special partea votantilor PSD.

Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, prezinta un sondaj care arata ca PSD a pierdut 23% in Iasi

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, vicepresedinte PSD national si presedinte judetean PSD Iasi, a declarat pentru stiripesurse. ro ca s-a realizat un sondaj de opinie la nivelul judetului dupa adoptarea OUG 13/2017 si declansarea protestetelor de strada, iar rezultatele arata o pierde de 23 de procente.

Mihai Chirica, PSD Iasi: Decizia premierului privind ordonanta de urgenta trebuie completata si cu demisia domnului Iordache (VIDEO)

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, despre urmarile adoptarii si apoi a abrogarii ordonantei de urgenta care contine modificari.

USR, despre demisia ministrului Justitiei: Din nefericire, Iordache va reveni, in Camera Deputatilor, in Comisia Juridica, de unde va continua sa promoveze aceleasi valori toxice

Oficiali din cadrul Uniunii Salvati Romania au afirmat ca demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, este umbrita de faptul ca, din nefericire pentru Romania, el va reveni in Camera Deputatilor in Comisia Juridica de unde va avea mijloacele si va continua.

Nicusor Dan, COMENTARII ACIDE dupa DEMISIA lui Iordache: Mai sunt doi piromani la rand (FOTO)

Demisia fostului Ministru de Justitie, Florin Iordache nu a trecut neobservata, iar reactiile legate de gestul sau nu au intarziat sa apara. Presedintele partidului USR, Nicusor Dan pare sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )