Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ovidiu Silaghi, la DNA: E o lipsa de logica in ceea ce scrie in instiintare.

România Liberă România Liberă,
Ovidiu Silaghi, la DNA: E o lipsa de logica in ceea ce scrie in instiintare.

Liberalul Ovidiu Silaghi s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostiinta ca este anchetat pentru mita si trafic de influenta. E o lipsa de logica in ceea ce scrie in instiintare. E absurd sa primesti bani pentru a dezrezilia un contract reziliat, a declarat Ovidiu Silaghi. Liberalul a precizat ca nu va profita de imunitatea de europarlamentar pentru ca vrea sa clarifice acest dosar. Sunt membru al PE din 5 septembrie. Nu este nicio chestie . continuă pe România Liberă

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Ovidiu Silaghi.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Ovidiu Silaghi, ministru al Transporturilor in perioada mai decembrie 2012, acuzat de trafic de influenta. Liberalul Ovidiu Silaghi s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostiinta ca este anchetat pentru mita si trafic de influenta. E o lipsa de logica in ceea ce scrie in instiintare. E absurd sa primesti bani pentru a dezrezilia un contract .

Ovidiu Silaghi este audiat la DNA pentru trafic de influenta.

Liberalul Ovidiu Silaghi s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostiinta ca este anchetat pentru mita si trafic de influenta. Presedintele Traian Basescu a avizat cererea de urmarie penala pentru Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. In 6 septembrie, seful DNA a cerut procurorului general sa sesizeze presedintele cu cererea de incepere a urmaririi penale impotriva fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi. Procurorii .

Ovidiu Silaghi s-a prezentat la DNA

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat joi la DNA, fiind citat, potrivit unor surse judiciare, pentru a i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru trafic de influenta in forma continuata, transmite Agerpres.

Ovidiu Silaghi, urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta. Silaghi a ajuns joi dimineata la sediul DNA, pentru a fi.

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a fost pus sub urmarire penala

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a fost pus sub acuzare joi de procurorii DNA, pentru trafic de influenta, in forma continuata, fiind acuzat ca a primit 200. 000 de euro de la omul de afaceri.

Fostul ministru Ovidiu Silaghi, urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. El este acuzat ca ar fi primit bani de la omul de afaceri Nelu Iordache, pentru a-si folosi influenta.

Ovidiu Silaghi este urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat, potrivit unor surse judiciare, pentru a i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru trafic de influenta in forma continuata, transmite Agerpres.

Cristian Preda (PDL): Am cerut Parlamentului European invalidarea mandatului lui Ovidiu Silaghi

Eurodeputatul PDL Cristian Preda a declarat, luni, pentru Mediafax, ca a trimis presedintelui PE, Martin Schulz, si presedintelui Comisiei de afaceri juridice JURI) o solicitare ca mandatul lui Ovidiu Silaghi sa nu fie validat, pe motiv ca un urmarit penal nu poate respecta reputatia PE. Preda sustine ca europarlamentarii trebuie informati in legatura cu intentiile fostului ministru roman al Transporturilor: eurodeputatii trebuie sa stie ca, validand mandatul lui Silaghi, accepta interpretarea acestuia, care foloseste calitatea de membru al PE ca un scut in fata justitiei din Romania.

Cristi Preda: Am cerut PE invalidarea mandatului lui Ovidiu Silaghi.

Eurodeputatul PDL Cristian Preda a declarat, luni, pentru Mediafax, ca a trimis presedintelui Parlamentului European PE) si presedintelui Comisiei de afaceri juridice JURI) o solicitare ca mandatul lui Ovidiu Silaghi sa nu fie validat, pe motiv ca un urmarit penal nu poate respecta reputatia PE. Preda sustine ca europarlamentarii trebuie informati in legatura cu intentiile fostului ministru roman al Transporturilor: eurodeputatii trebuie sa stie ca, validand mandatul lui Silaghi, accepta .

Cristian Preda: Am cerut Parlamentului European invalidarea mandatului lui Ovidiu Silaghi

Eurodeputatul PDL Cristian Preda a trimis presedintelui PE, Martin Schulz, si presedintelui Comisiei de afaceri juridice JURI) o solicitare ca mandatul lui Ovidiu Silaghi sa nu fie validat. Preda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )