Libnet.ro
UNICEF

01:05

(P) Un tratament pentru cancer care face pe multi bolnavi fericiti. ONCONOVICAL + Dieta Anticancer

Antena3 Antena3,
(P) Un tratament pentru cancer care face pe multi bolnavi fericiti. ONCONOVICAL + Dieta Anticancer

Tratament naturist pentru cancer nu poate fi altul decat Onconovical cu vitamina b17 si 19 plante antitumorale. Acesta este considerat cel mai complet tratament naturist deoarece vine impreuna si cu un program. continuă pe Antena3

Veste TERIBILA pentru romanii care au MASINI LA MANA A DOUA: Ce trebuie sa verifice URGENT

Avertisment dur pentru romanii care vor sa-si achizitioneze o masina la mana a doua. Ei ar trebuie sa fie foarte atenti de la cine cumpara! Samsarii de masini au la vanzare aproape de patru ori mai multe ma.

Opozitia pregateste o noua motiune de cenzura impotriva Vioricai Dancila: Unul din obiective este daramarea acestui guvern care face un rau imens

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca unul din obiective formatiunii pe care o conduce, odata cu inceperea sesiunii parlamentare este depunerea unei noi motiuni de cenzura pentru demiterea guvernului.

ATAC devastator la adresa membrilor PSD: Au facut totul pentru a-i face pe plac condamnatului DRAGNEA

Deputatul PNL Florin Roman a lansatsambata pe Facebook un atac la adresa europarlamentarilor PSD si ALDE care il acuzape presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca a incurajat protestele din Piata.

Avertisment pentru romanii care isi petrec vacanta in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca se mentine riscul ridicat de incendiu pentru mai multe regiuni din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )