Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un pachet de tigari pe zi = un risc de cancer de 25 de ori mai mare.

România Liberă România Liberă,
Un pachet de tigari pe zi = un risc de cancer de 25 de ori mai mare.

Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat persoanele nefumatoare. Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti, de fumat. Fumul de tigara contine peste 4. 000 de substante chimice diferite, dintre care peste 60 de substante cangerigene pentru om: nicotina, arsenic, radon, cianuri, fenol, DDT, azbest, benzen, monoxid de carbon, formaldehida si alte. Din pacate, . continuă pe România Liberă

Utile: Un pachet de tigari pe zi - un risc de cancer de 25 de ori mai mare; De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii; Vrei sa ii oferi o noapte de neuitat? Astea sunt ingredientele care te vor ajuta sa ai o partida de sex incendiara

S-a demonstrat stiintific! Mama este modelul dupa care se ghideaza un barbat pentru alegerea nevestei. Daca pana acum mai aveati dubii ca barbatii nu si-ar alege nevasta dupa chipul si asemanarea mamei, acestea ar trebui sa se risipeasca!Esti dependenta de iubitul tau? Cum scapi din cercul vicios. Poate ai vazut si tu femei care nu ies fara partener, care il suna cand e plecat la lucru din ora in ora si care se gandesc cu disperare ca poate vor fi parasite.

Transelectrica, profit de 12 ori mai mare la 9 luni

CN Transelectrica TEL) a raportat pentru primele noua luni afaceri de aproape 1,66 miliarde lei 376 milioane euro), in scadere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce profitul a urcat de 12,5 ori, la 131,58 milioane lei 29,8.

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat.

Impresarul Dumitru Tudor, atac la Gino Iorgulescu: A venit cel mai mare betiv si lepra ...

Primul atac la adresa lui Gino Iorgulescu de cand a fost ales presedintele FRF vine din partea impresarului Dumitru Tudor. Poreclit Ciorba, cel care se afla in razboi cu familia Reghecampf a reactionat dur la adresa ambilor oameni de fotbal: Nu va fi nicio diferenta! A venit cel mai mare betiv si lepra ordinara existenta in fotbal! Intre Mitica si Gino este o singura mare deosebire. Gino este un betiv notoriu in comparatie cu Dragomir care nu bea deloc. In .

Premierul prezinta bugetul: in 2014 vom avea cel mai mare PIB dupa Revolutie.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Produsul Intern Brut al Romaniei din 2014 va fi cel mai mare dupa Revolutie. Am construit bugetul in discutiile cu FMI de la o prognoza de crestere de 1. 6 care a fost rectificata pana la 2. Ultimele date arata o crestere de 2. 7, cea mai mare crestere din ultimii ani. Aceasta crestere nu a fost realizata datorita Agriculturii. Agricultura a contribuit doar cu 1% din aceasta crestere. Inchidem o perioada de scadere a Romaniei. In 2014 vom avea cel .

1,2 mil. lei, cea mai mare creanta a unei persoane fizice administrata de Kruk

Cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in perioada primelor noua luni ale anului curent este de peste 1,2 milioane lei 300. 000 euro), creanta a unei persoane cu datorii din regiunea Transilvaniei, urmata de cea a unei persoane.

Cel mai mare diamant portocaliu, vandut pe 36 milioane de dolari

Un diamant portocaliu de 14,82 de carate, cel mai mare de acest fel gasit vreodata, a fost vandut in 12 noiembrie, la o licitatie desfasurata in Geneva, pe un pret record de 32,6 milioane de franci elvetieni 36 de milioane de dolari).

Banii fizici sunt de mai mare ajutor in perioada de criza

Banii fizici sunt de mai mare ajutor in perioada de criza, motiv pentru care oamenii aleg sa nu ii tina tot timpul in depozite bancare, ne-a declarat avocatul George Moloman, care, in urma cu un an, reclama ca ii fusese fraudata caseta de valori de la o agentie din Bucuresti a Romanian International Bank RIB), de unde i-au fost sustrase patru lingouri de aur si suma de 20. 000 euro.

Vida Gheza, cel mai mare sculptor maramuresean al tuturor timpurilor

Nascut in 23 februarie 1913 in Baia Mare, Vida Gheza este unul dintre numele de baza din istoria si cultura maramureseana. Recunoscut pe plan national, dar si international pentru viziunea si talentul sau, sculptorul a fost remarcat inca de mic copil pentru talentul sau creativ si pentru inteligenta sa.

Cel mai mare scandal al regimului Basescu. Cine ar trebui sa demisioneze in scandalul statului?

Publicarea contractului dintre Ioana Basescu si CEC Bank in loc sa stinga scandalul, mai rau il aprinde. Mihai Gadea a prezentat, duminica, la Sinteza Zilei, scandalul fara precedent al regimului Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )