Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai mare scandal al regimului Basescu. Cine ar trebui sa demisioneze in scandalul statului?

Antena3 Antena3,
Cel mai mare scandal al regimului Basescu. Cine ar trebui sa demisioneze in scandalul statului?

Publicarea contractului dintre Ioana Basescu si CEC Bank in loc sa stinga scandalul, mai rau il aprinde. Mihai Gadea a prezentat, duminica, la Sinteza Zilei, scandalul fara precedent al regimului Basescu. continuă pe Antena3

Premierul prezinta bugetul: in 2014 vom avea cel mai mare PIB dupa Revolutie.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Produsul Intern Brut al Romaniei din 2014 va fi cel mai mare dupa Revolutie. Am construit bugetul in discutiile cu FMI de la o prognoza de crestere de 1. 6 care a fost rectificata pana la 2. Ultimele date arata o crestere de 2. 7, cea mai mare crestere din ultimii ani. Aceasta crestere nu a fost realizata datorita Agriculturii. Agricultura a contribuit doar cu 1% din aceasta crestere. Inchidem o perioada de scadere a Romaniei. In 2014 vom avea cel .

Impresarul Dumitru Tudor, atac la Gino Iorgulescu: A venit cel mai mare betiv si lepra ...

Primul atac la adresa lui Gino Iorgulescu de cand a fost ales presedintele FRF vine din partea impresarului Dumitru Tudor. Poreclit Ciorba, cel care se afla in razboi cu familia Reghecampf a reactionat dur la adresa ambilor oameni de fotbal: Nu va fi nicio diferenta! A venit cel mai mare betiv si lepra ordinara existenta in fotbal! Intre Mitica si Gino este o singura mare deosebire. Gino este un betiv notoriu in comparatie cu Dragomir care nu bea deloc. In .

Cel mai mare diamant portocaliu, vandut pe 36 milioane de dolari

Un diamant portocaliu de 14,82 de carate, cel mai mare de acest fel gasit vreodata, a fost vandut in 12 noiembrie, la o licitatie desfasurata in Geneva, pe un pret record de 32,6 milioane de franci elvetieni 36 de milioane de dolari).

Muzeul Antipa organizeaza cel mai mare congres de zoologie din Europa de Est

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, in parteneriat cu Academia Romana si Universitatea din Bucuresti, organizeaza, la Bucuresti, cel de-al cincilea Congres Anual de Zoologie al Muzeului Grigore.

Lemet investeste 1,6 mil. lei in cel mai mare magazin din Capitala

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, inaugureaza un nou magazin LEMS in Bucuresti.

Muzeul Antipa organizeaza cel mai mare congres de zoologie din Europa de Est.

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa organizeaza, la Bucuresti, in perioada 20-23 noiembrie, cel de-al cincilea Congres Anual de Zoologie al Muzeului CZGA 2013). Congresul va reuni peste 200 de cercetatori din Europa, Asia si Africa si aduce in discutie o tema noua: entomologie criminalistica, stiinta care studiaza insectele de pe cadavre, pentru a determina intervalul post-mortem. Cercetatorii organizeaza o tombola pentru vizitatorii Muzeului Antipa, cu ajutorul careia isi .

Vida Gheza, cel mai mare sculptor maramuresean al tuturor timpurilor

Nascut in 23 februarie 1913 in Baia Mare, Vida Gheza este unul dintre numele de baza din istoria si cultura maramureseana. Recunoscut pe plan national, dar si international pentru viziunea si talentul sau, sculptorul a fost remarcat inca de mic copil pentru talentul sau creativ si pentru inteligenta sa.

Un pachet de tigari pe zi = un risc de cancer de 25 de ori mai mare.

Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat persoanele nefumatoare. Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti, de fumat. Fumul de tigara contine peste 4. 000 de substante chimice diferite, dintre care peste 60 de substante cangerigene pentru om: nicotina, arsenic, radon, cianuri, fenol, DDT, azbest, benzen, monoxid de carbon, formaldehida si alte. Din pacate, .

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat.

1,2 mil. lei, cea mai mare creanta a unei persoane fizice administrata de Kruk

Cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in perioada primelor noua luni ale anului curent este de peste 1,2 milioane lei 300. 000 euro), creanta a unei persoane cu datorii din regiunea Transilvaniei, urmata de cea a unei persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )