Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pacienta cu Covid-19 din ambulanta care a cazut de pe un pod din Gorj a murit

Hotnews Hotnews,
 Pacienta cu Covid-19 din ambulanta care a cazut de pe un pod din Gorj a murit

Femeia infectata cu noul coronavirus, care se afla in ambulanta care a cazut de pe pod, dupa impactul cu o masina, in satul Cornesti, din judetul Gorj, a murit. Si soferul ambulantei este in stare grava, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Accident grav in Gorj. O ambulanta care transporta un pacient infectat cu COVID-19 s-a izbit violent de un autoturism si a cazut de pe pod

Ghinion imens pentru membrii unei Ambulante din Gorj care se aflau in misiune pentru a transporta un pacient infectat cu COVID-19. in urma unui accident in care masina Ambulantei a fost implicata, patru persoane s-au accidentat, una dintre acestea fiind in stare grava. Cum s-a produs accidentul Impactul inevitabil a avut loc in localitatea Cornesti, .

Ambulanta care transporta un pacient cu COVID-19, implicata intr-un accident. A cazut de pe un pod

O ambulanta care transporta un pacient cu COVID-19 de la Orsova la Targu Jiu a fost implicata intr-un grav accident rutier pe raza judetului Gorj.

O ambulanta care transporta un pacient cu COVID a facut accident pe DN67

O ambulanta care transporta un pacient confirmat pozitiv cu COVID-19 a fost implicata intr-un accide.

Tataru, despre cazul fetei infectate din Vaslui care a plecat la mare: Sunt niste reguli pe care am uitat sa le mai respectam sau nu vrem sa stim ca exista

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit martiintr-o interventie la o emisiune tv despre cazul fetei din Vaslui care a plecat la mare impreuna cu un grup de prieteni, desi efectuase testul pentru.

Pacienta infectata cu SARS-CoV-2 care era transportata cu ambulanta care a cazut de pe pod a murit

Pacienta care se afla in ambulanta implicata, ieri seara, intr-un accident rutier a murit. Femeia avea COVID-19 si era transportata cu ambulanta de la Orsova la Targu Jiu.

O ambulanta care transporta un pacient Covid-19, implicata intr-un accident grav in Gorj. Imagini care va pot afecta emotional

Un bolnav confirmat cu coronavirus si 3 membri ai echipajului au fost raniti dupa ce o ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier si s-a rasturnat de pe un pod, in localitatea Cornesti din judetul Gorj.

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin anti-Covid19 din lume. incepe vaccinarea in masa

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin din lume impotriva coronavirusului. Ministerul Sanatatii rus si-a dat acordul pentru folosirea vaccinului dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova.

Ariana, fata din Oradea care s-a internat in spital pentru a-si proteja mama de COVID-19, a revenit acasa

A emotionat o tara intreaga prin deciziaei de copil hotarat sa isi apele parintele. Ariana, fata din Oradea infectata cu COVID-19 care s-a internat pentru a-si proteja mama vulnerabila, s-a externat si se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )