Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pacienta MUTILATA de falsul chirug italian: Cand mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arata ca un snitel batut pe tocator. Adina Alberts spune ca l-a reclamat la politie, dar, de fapt, ei doi erau foarte apropiati

B1 B1,
Pacienta MUTILATA de falsul chirug italian: Cand mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arata ca un snitel batut pe tocator. Adina Alberts spune ca l-a reclamat la politie, dar, de fapt, ei doi erau foarte apropiati

O fosta pacienta a falsului doctor Matthew Mode, pe numele sau real Matteo Politi, face dezvaluiri despre felul in care a fost mutilata de pseudochirurgul estetician. Femeia, in varsta de 60 de ani, vorbeste s. continuă pe B1

FOTO Cum arata sanii unei paciente care sustine ca a fost mutilata de falsul chirurg italian Matteo Politi

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife a aratat pe contul sau de Instragram un filmulet in care prezinta cazul socant al unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns sa aiba probleme de sanatate dupa o operatie la sani.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Cum arata o pacienta care a fost MUTILATA de falsul chirurg italian: Situatia acestui IMPOSTOR este mult mai grava! (FOTO, VIDEO)

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveala mutilarile pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode,le-a efectuat pacientelor. Situatia acestui impostor este mult.

O pacienta mutilata de Matteo Politi a facut marturii cutremuratoare: Am ramas cu o gaura in nas. M-a macelarit

O pacienta mutilata de medicul escroc Matteo Politi face marturii cutremuratoare. Aceasta spune ca viata sa a devenit un adevarat cosmar dupa ce a fost operata de medicul fals. Interventia a fost un.

Matteo Politi, falsul chirurg italian, a fost adus la parchet pentru audieri

Falsul chirurg italian a fost adus, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru a fi audiat de catre procurori in dosarul in care e cercetat pentru inselaciune, reunit cu cel in care este vizat pentru exercitarea unei functii fara drept, relateaza Mediafax.

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Chirurgul estetician Adina Alberts, despre falsul medic italian: A facut cateva INTERVENTII si la noi. Am avut si discutii imobiliare, voia sa cumpere clinica (VIDEO)

Celebrul chirurg esteticianAdina Albertsa vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti chiar si la clinica sa. Colaborarea dintre Alberts si Matteo Polit.

Stirile ProTV nca o pacienta mutilata de Matteo Politi. Nasul meu arata ca un snitel batut pe tocator

A aparut a doua persoana care a fost mutilata de chirurgul cu 8 clase, o femeie de 60 de ani, din Capitala, care a facut mai multe interventii, inclusiv o rinoplastie.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Cum arata atestatul de recunoastere a studiilor pe care falsul medic italian l-ar fi primit de la Ministerul Educatiei

Diploma falsului chirurg italian, retinut miercuri dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore de politisti, ar fi fost recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale in mandatul lui Valentin Popa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )