Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pacientul intors din China, testat la Institutul Matei Bals din Capitala, nu are coronavirus

Antena3 Antena3,
Pacientul intors din China, testat la Institutul Matei Bals din Capitala, nu are coronavirus

Barbatul intors din China in Romania nu a fost infectat cu coronavirus, a anuntat Ministerul Sanatatii. continuă pe Antena3

Adrian Streinu Cercel, despre noul coronavirus din China: Nu avem niciun caz pe teritoriul Romaniei. Lumea trebuie sa stea linistita. Institutul Matei Bals poate sa primeasca pacienti, sa-i diagnosticheze si sa-i trateze (VIDEO)

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul.

Tanar student in China care s-a intors recent la Bacau si are simptome de gripa, trimis la Institutul Matei Bals: Este foarte putin probabil sa fie infectat cu noul coronavirus

Un barbat care s-a intors din China in urma cu cateva zile s-a prezentat la spitalul din Bacau, avand simptome de gripa, si este trimis la Institutul Matei Bals din Capitala. Potrivit reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Bacau, este vorba despre un tanar de 24 de ani care studiaza in China si care a venit in Bacau in urma cu opt zile, el acuzand febra inclusiv in avion. El va fi internat in aceasta seara la Institutul Matei Bals. Este foarte putin probabil sa fie infectat cu noul coronavirus, a transmis Ministerul Sanatatii.

Alerta in tara: 25 de romani s-au intors din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani s-au intors din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

Institutul Matei Bals: Ar putea fi o alarma falsa in privinta pacientului suspect de coronavirus. Va fi supus tuturor investigatiilor

Reprezentantii Institutului Matei Bals au spus ca este posibil sa fie vorba despre o alarma falsa in cazul pasagerului isralian care a aterizat pe Aeroportul Otopeni cu simptome asemanatoare infectiei cu coronavirus.

Tanar student in China care s-a intors recent la Bacau si are simptome de gripa, trimis la Institutul Matei Bals

Un barbat care s-a intors din China in urma cu cateva zile s-a prezentat la spitalul din Bacau, avand simptome de gripa, si este trimis la Institutul Matei Bals din Capitala. Potrivit reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Bacau, este vorba despre un tanar de 24 de ani care studiaza in China si care a venit in Bacau in urma cu opt zile, el acuzand febra inclusiv in avion.

Suspiciune de infectare cu coronavirus in Romania! Barbatul venit din China va fi transferat la Insitutul Matei Bals din Capitala

Suspiciune de coronavirus in Romania. Un barbat abia intors din China a acuzat simptome specifice gripei.

MINISTERUL SANATATII: in cazul tanarului din Bacau sosit din China nu este vorba despre infectie cu coronavirus

Tanarul din Bacau adus luni la Institutul Matei Bals din Capitala cu suspiciune de coronavirus, dupa ce in urma cu cateva zile revenise din China, nu este infectat. El are gripa, iar marti va fi externat, urmand sa se trateze in ambulatoriu.

Romania nu a inregistrat niciun caz de infectie cu noul coronavirus Masuri speciale pentru ansamblul folcloric din Mioveni, care revine din China marti, pe Otopeni

Pana in prezent Romania nu a inregistrat niciun caz de infectie cu noul coronavirus din China, toate alertele - Cluj, Timisoara, Constanta si Bucuresti - fiind infirmate, precizeaza Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat in care detaliaza masurile care s-au luat de autoritatile romane in fata acestei epidemii. in cazul in care Romania va inregistra cazuri suspecte, acestea vor fi dirijate initial catre Institutul Matei Bals, unde vor fi izolate.

Ministerul Sanatatii: Nu este vorba despre infectie cu noul coronavirus la pacientul transferat de la Bacau la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca nu se confirma suspiciunea de coronavirus in cazul pacientului din Bacau, recent intors din China. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va co.

Tanarul din Bacau internat la Matei Bals nu are coronavirus. Ce boala are pacientul

Pacientul din Bacau transferat in Bucuresti la Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals nu are infectie cu coronavirus, asa cum se credea initial. Acesta sufera de gripa sezoniera, dar intr- o forma agresiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )