Libnet.ro
UNICEF

09:01

Padurile Romaniei sunt defrisate pentru export. Jumatate din copacii taiati sunt transformati in cherestea

Antena3 Antena3,
Padurile Romaniei sunt defrisate pentru export. Jumatate din copacii taiati sunt transformati in cherestea

Avem lemn mult, insa nu stim ce sa facem cu el. Aproximativ jumatate din copacii taiati in Romania sunt transformati in cherestea si o parte semnificativa pleaca la export. Pretul atractiv si lemnul din. continuă pe Antena3

Marius Pieleanu, despre situatia maidanezilor: Jumatate din cheltuielile pe panselute sunt suficiente pentru a rezolva problema adaposturilor

Seful Avangarde, sociologul Marius Pieleanu, nu este de acord cu legea care prevede ca pot fi eutanasiati maidanezii care nu sunt adoptati in 14 zile lucratoare. Invitat in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei cu.

Afacerea pentru care Putin si-a dat binecuvantarea. Rusia vinde aproape jumatate din Kalasnikov Corporation

Conglomeratul de stat Russian Technologies Rostec) vinde 49% din Kalasnikov Corporation, producatorul armelor de asalt AK-47 unor investitori rusi. Pretul tranzactiei se ridica la 2,5 miliarde de ruble 75 milioan.

Rusia vinde aproape jumatate din Kalasnikov Corporation, pentru 75 milioane de dolari

Conglomeratul de stat Russian Technologies Rostec) vinde 49% din Kalasnikov Corporation, producatorul armelor de asalt AK-47, unor investitori rusi pentru 2,5 miliarde de ruble 75 milioane de dolari), conform presei internationale.

MFE contracteaza experti BEI pentru implementarea proiectelor din transport si mediu

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a incheiat, astazi, un acord cu Banca Europeana de Investitii BEI) pentru contractarea de experti BEI in scopul imbunatatirii implementarii proiectelor din sectoarele transport si mediu, finantate din fonduri europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )