Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pagina de Media: Cati bani au primit posturile TV de la partide in campania electorala. PSD, cel mai cheltuitor. Cine a ocolit Antena 3 si Romania TV

Adevărul Adevărul,
Pagina de Media: Cati bani au primit posturile TV de la partide in campania electorala. PSD, cel mai cheltuitor. Cine a ocolit Antena 3 si Romania TV

Paginademedia. ro a facut o analiza a bugetelor alocate de partide pentru promovarea electorala, estimand cati bani au incasat posturile de stiri in campania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Astfel, PSD a fost cel mai risipitor, in timp ce Romania TV a iesit cel mai castigat din toata afacerea. Antena 3 a fost ocolita de trei partide, care nu i-au dat niciun leu. continuă pe Adevărul

Cati bani au luat castigatorii Exatlon, sezonul 3. Gestul uimitor al Andreei Arsine pentru Nicoleta Lunca

Andreea Arsine si Ion Surdu sunt castigatorii sezonului 4 Exatlon. Cei doi au primit fiecare cate o suma frumusica pentru triumful din finala, iar Andreea a facut un gest uimitor dupa ce a castigat competitia. A decis sa imparta o parte din suma cu Nicoleta Lunca. Andreea Arsine si Ion Surdu sunt castigatorii Exatlon Finala [] .

Cum iei pensie daca ai lucrat in strainatate. Cati bani primesti de la stat. Ce inseamna pensia internationala

Afla cum iei pensie daca ai lucrat in strainatate. Chiar daca nu lucrezi in Romania, vei avea dreptul la pensie, deci e bine sa stii cati bani ai putea sa primesti de la stat. Afla in randurile urmatoare ce inseamna pensia internationala. Cum iei pensie daca ai lucrat in strainatate Multi romani se tem si .

Simona Halep, pe locul 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are, de fapt, romanca

Simona Halep a ajuns sa castige foarte mult din meciurile de tenis. Iubita sportiva a ajuns in top 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are romanca? Simona Halep a fost cea care a castigat cei mai multi bani, in anul 2018, din circuitul profesionist feminin de tenis, fiind recompensata atunci cu suma [] .

Cati bani au cheltuit pe TV partidele in campania electorala Romania TV si Antena 3 au incasat cei mai multi bani (paginademedia.ro)

PSD a cheltuit pentru publicitatea televizata la alegerile europarlamentare aproape 2 milioane de euro, urmat de PNL, cu cheltuieli de 1,1 milioane de euro, arata estimarile realizate de site-ul specializat paginademedia. ro, pe baza de monitorizari, calcule, ajustari si discutii cu profesionisti din industria media si a publicitatii, dar si cu oameni apropiati campaniilor electorale.

O victorie de milioane de euro: Cati bani a primit Portugalia, dupa ce a castigat prima editie a Ligii Natiunilor

Jurgen Klopp a catalogat-o drept Cea mai inutila competitie din istoria fotbalului. E posibil sa fie asa, insa Liga Natiunilor asigura premii uriase.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )