Libnet.ro
UNICEF

16:30

PAID: Peste 80% din locuintele din Romania sunt neasigurate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PAID: Peste 80% din locuintele din Romania sunt neasigurate

Peste 80% din locuintele din Romania sunt in prezent neasigurate, in conditiile in care Romania are o larga expunere la riscuri precum cutremur, inundatii si alunecari de teren, arata datele Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID). continuă pe Ziarul Bursa

Peste 80% din locuintele din Romania sunt in acest moment neasigurate

Peste 80% din locuintele din Romania sunt in acest moment neasigurate, in contextul in care este un lucru cunoscut ca tara noastra are o larga expunere la riscuri, a declarat Nicoleta Radu, directorul general al Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID), potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

PAID: Peste 80% din locuintele din Romania sunt neasigurate

Peste 7,2 milioane de locuinte, adica circa 80% din totalul locuintelor din Romania, sunt neasigurate, arata datele Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID).

Peste 80 de minori dati disparuti, gasiti de politisti in ultima saptamana

Aproape 180 de persoane disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instante au fost depistate de politisti in ultima saptamana, intre acestea fiind si peste 80 de minori care erau dati disparuti, potrivit Politiei Romane.

Parcurile feroviare din Romania sunt invechite si vine vremea innoirii lor

Peste 33% din vagoanele reparate la Reva Simeria, companie ce se ocupa cu repararea materialului rulant, apartin unor clienti straini, ne-a spus, Alina Magdau, director general al societatii, in cadrul unui interviu.

BCE: Bancile din zona euro sunt bine pregatite pentru o modificare a dobanzilor

Creditorii din zona euro sunt bine pregatiti pentru o schimbare semnificativa a ratelor dobanzilor, se arata intr-un raport al Bancii Centrale Europene BCE), publicat ieri, dupa ce institutia a simulat scenarii care au mers de la inasprirea brusca a politicii monetare la inghetarea creditarii, transmite Reuters, conform Agerpres.

Atac armat langa Palatul Regal din Arabia Saudita. Sunt mai multi morti si raniti - VIDEO

Cel putin doi agenti de paza au decedat si alti trei au fost raniti, in cadrul unui atac armat ce a avut loc in apropierea Palatului Regal din orasul saudit Jeddah, informeaza BBC News. Conform.

SUA: Localnicii din New Orleans sunt evacuati, din cauza furtunii Nate, care in drumul sau a ucis 25 de oameni

Autoritatile din New Orleans au evacuat mai multi rezidenti situati in afara sistemului de diguri al orasului, in timp ce furtuna tropicala Nate se indreapta spre Coasta Golfului din S. , dupa ce a ucis cel putin 25 de persoane din America Centrala, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )