Libnet.ro
UNICEF

06:15

Painea nu se va ieftini de la 1 iulie: ordonanta privind reducerea TVA, amanata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Painea nu se va ieftini de la 1 iulie: ordonanta privind reducerea TVA, amanata

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, marti, premierul Victor Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie.

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Dupa 1 iulie va fi adoptata ordonanta-n. r. ), nu putem inainte sa facem rectificari bugetare, a spus Ponta, aflat in Germania. El a precizat ca va trebui publicat si studiul de impact aferent introducerii unui TVA redus la paine. Premierul Victor Ponta a declarat, la jumatatea lunii .

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta, potrivit surselor de presa.

Ordonanta privind reducerea TVA-ului la paine va fi adoptata dupa 1 iulie

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare. Premierul Victor Ponta a facut acest anunt in cadrul vizitei.

Victor Ponta: Reducerea TVA la paine se amana dupa 1 iulie

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, citat de agentia Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Reducerea TVA la paine se amana dupa 1 iulie

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, citat de agentia Mediafax.

Antonescu: Parlamentul nu va reveni asupra deciziei privind reducerea pragului la referendum

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, afirma ca Parlamentul nu va reveni asupra deciziei privind reducerea pragului la referendum, punctand ca presedintele Traian Basescu are dreptul constitutional sa.

Ordonanta privind imobilele RA-APPS, modificata de Camera Deputatilor. Ponta: Parlamentarii sa fie generosi de la ei, nu de la Guvern

Ordonanta de guvern care stabileste conditiile de vanzare a imobilelor proprietate privata a statului aflate in administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) a fost aprobata marti de Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala, cu cateva modificari precum eliminarea plafonului chiriei si cheltuielilor de intretinere platite anual de beneficiar pentru locuinta de serviciu, acesta urmand sa fie stabilit anual de Guvern, si noi reglementari referitoare la decontarea cheltuielile de cazare pentru persoanele care ocupa functii de demnitate publica numite, transmite Agerpres. Premierul Victor Ponta a replicat la modificarile aduse de Camera Deputatilor ordonantei privind imobilele RA-APPS, punctand ca nu era momentul sa li se rupa sufletul parlamentarilor de secretarii de stat.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )