Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Victor Ponta: Reducerea TVA la paine se amana dupa 1 iulie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Reducerea TVA la paine se amana dupa 1 iulie

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, citat de agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Reducerea TVA la paine se amana dupa 1 iulie

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, citat de agentia Mediafax.

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie.

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Dupa 1 iulie va fi adoptata ordonanta-n. r. ), nu putem inainte sa facem rectificari bugetare, a spus Ponta, aflat in Germania. El a precizat ca va trebui publicat si studiul de impact aferent introducerii unui TVA redus la paine. Premierul Victor Ponta a declarat, la jumatatea lunii .

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta, potrivit surselor de presa.

VIDEO Victor Ponta, despre discutiile cu Angela Merkel: Nu am vorbit aproape deloc de 2012. Romania a redevenit un partener important si de incredere al Germaniei

Romania a redevenit un partener important si de incredere al Germaniei, a declarat marti premierul Victor Ponta, la Stuttgart, adaugand ca in perioada urmatoare vor urma si alte investitii germane in tara noastra.

VIDEO Victor Ponta, la Berlin: Mi-am propus sa fiu cel mai pro-business social-democrat din Europa / Vom mentine cota unica de 16% pe parcursul celor patru ani de guvernare

Cota unica de 16% va fi mentinuta pe parcusul celor patru ani de guvernare USL, pentru a garanta stabilitatea si predictibilitatea sistemului fiscal romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta, luni, la Berlin, intr-o conferinta la care au participat mai multi oameni de afaceri germani. El a mai afirmat ca si-a propus sa fie cel mai pro-business social-democrat din Europa, subliniind importanta investitiilor si a proiectelor bazate pe parteneriatul public-privat pentru dezvoltarea infrastructurii din Romania.

Victor Ponta, intalnire discreta cu Tony Blair

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, duminica dupa-amiaza, cu Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii, cei doi fiind surprinsi in timp ce intrau intr-un restaurant din Capitala.

Victor Ponta s-a intalnit cu fostul premier britanic Tony Blair la un restaurant din Bucuresti

Primul ministru Victor Ponta s-a intalnit, duminica dupa-amiaza, cu fostul prim-ministru al Marii Britanii, Tony Blair, intr-un restaurant din Bucuresti, transmite B1 TV. intalnirea dintre cei doi este una.

Ordonanta privind reducerea TVA-ului la paine va fi adoptata dupa 1 iulie

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare. Premierul Victor Ponta a facut acest anunt in cadrul vizitei.

Painea nu se va ieftini de la 1 iulie: ordonanta privind reducerea TVA, amanata

Ordonanta privind reducerea TVA la paine va fi adoptata dupa 1 iulie, deoarece in primul semestru al anului nu pot fi efectuate rectificari bugetare, a declarat, marti, premierul Victor Ponta.

VIDEO Investitorii germani i-au reclamat lui Victor Ponta facturi de 100 milioane euro: Statul nu are o reputatie buna

Investitorii germani i-au reclamat premierului Victor Ponta lipsa autostrazilor din Romania, nivelul ridicat al birocratiei din administratie si plata tarzie a facturii aferente lucrarilor executate si a TVA, spunand ca firmele germane trebuie inca sa primeasca 100 milioane euro de la statul roman, transmite Mediafax. Reclamatiile i-au fost transmise premierului Ponta, aflat la Berlin, intr-o conferinta pe teme economice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )