Libnet.ro
UNICEF

23:00

Pandurii Targu Jiu a invins CFR Cluj, scor 2-1, in etapa a IX-a a Ligii I

Antena3 Antena3,
Pandurii Targu Jiu a invins CFR Cluj, scor 2-1, in etapa a IX-a a Ligii I

Echipa Pandurii Targu Jiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 0-0), formatia CFR Cluj, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, informeaza Mediafax. in urma acestui meci, gorjenii au revenit. continuă pe Antena3

Pandurii Targu Jiu a invins CFR Cluj, scor 2-1, in etapa a IX-a a Ligii I

Echipa Pandurii Targu Jiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 0-0), formatia CFR Cluj, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, in urma caruia gorjenii au revenit pe primul loc al clasamentului.

Grigoras crede ca meciul cu CFR Cluj este de 1X2

Pandurii va infrunta maine seara, de la ora 21,30, pe teren propriu, echipa campioana CFR Cluj. Antrenorul Petre Grigoras recunoaste ca meciul este extrem de dificil mai ales dupa ce clujenii au reusit sa se impuna in primul meci din Liga Campionilor.

CFR Cluj propune patru straini la nationala Romaniei

Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, isi doreste ca patru jucatori din Gruia sa fie naturalizati pentru a putea juca in nationala Romaniei.

Becali catre CFR CLuj: Le doresc insucces

Gigi Becali a iesit joi seara la rampa, dupa egalul Stelei de la Stuttgart din Liga Europa, avand un mesaj lipsit de empatie pentru CFR Cluj.

CFR CLUJ, peste Manchester.

CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H. Campioana Romaniei a castigat in urma dubla reusite de brazilianul Rafael Bastos 19, 34), care a jucat opt meciuri pentru Braga in sezonul 2009/10. Antrenorul Ioan Andone a debutat astfel cu dreptul in Liga Campionilor si si-a luat astfel revansa in fata lui Jose Peseiro, fost antrenor la .

Debut cu victorie pentru CFR Cluj in Liga Campionilor

Dubla lui Rafael Bastos si paradele fenomenale ale portarului Felgueiras au adus prima victorie a celor de la CFR Cluj in aceasta editie a Champions League, in faza grupelor. Gratie acestui 2-0 din deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj se instaleaza pe prima pozitie a grupei H.

inceput perfect pentru CFR Cluj in Liga Campionilor: Victorie cu 2-0 la Braga

Dubla lui Rafael Bastos si interventiile senzationale ale portarului Felgueiras au adus prima victorie pentru CFR Cluj in grupa H a Ligii Campionilor, 2-0 cu Sporting Braga, in deplasare. Echipa lui Ioan Andone,.

Presa portugheza: CFR Cluj a folosit arma stiuta, Braga a raspuns cu gloante oarbe

Presa portugheza noteaza, joi, ca echipa CFR Cluj, la care portarul Mario Felgueiras a avut o prestatie de exceptie, a folosit arma stiuta in meciul de miercuri seara, castigat cu scorul de 2-0, in grupa H a Ligii Campionilor, in timp ce invinsa, Sporting Braga, a raspuns cu gloante oarbe.

Ferguson a ramas incantat de CFR Cluj

Sir Alex Ferguson asteapta cu nerabdare vizita pe care o va face in Transilvania pentru meciul cu CFR Cluj din Liga Campionilor.

Becali spumega din cauza lui CFR Cluj

Victoria obtinuta de CFR Cluj la Braga nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali. Finantatorul Stelei anunta un dezastru in Gruia si marturiseste ca a fost distrus cand i-a vazut pe ardeleni bucurandu-se.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )