Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panou publicitar antivaccinare la Brasov. Raed Arafat: Un mesaj fals si periculos

Adevărul Adevărul,
Panou publicitar antivaccinare la Brasov. Raed Arafat: Un mesaj fals si periculos

Un panou publicitar amplasat pe 13 Decembrie care spune ca vaccinarea nu este sigura a dus la o ancheta la Brasov. Raed Arafat a avut o reactie dura la acest subiect. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, sfat pentru autoritatile romane: Astea vor trebui schimbate, ca sa usuram lucrurile pentru oameni

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat joi, la Gala Studentilor Romani din Strainatate, ca ar trebui simplificata procedura de ocupare a posturilor in sistemul medical. De la.

Cu cine a petrecut Raed Arafat revelionul. Putini ar fi banuit

Secretarul de stat Raed Arafat este dedicat in totalitate profesiei. Taticul SMURD nu a lipsit niciodata de la serviciu in momentele-cheie, fie ca e vorba de catastrofe, incendii ori accid.

Primele masuri in cazul panoului antivaccinare. O parte din mesaj a fost acoperita cu o banda neagra

Autoritatile au inceput o ancheta in cazul unui panou publicitar antivaccinare de la Brasov. Mesajul care anunta ca vaccinurile nu sunt sigure a fost acoperit cu o banda neagra.

Panourile publicitare aparute la Brasov, Iasi si Cluj - un atentat la sanatatea publica

Secretarul de stat Raed Arafat, a criticat montarea panourilor publicitare privind siguranta vaccinurilor montate in Brasov, Iasi si Cluj, subliniind ca acestea reprezinta un atentat la sanatatea publica.

Oamenii sunt indemnati prin panouri publicitare sa se informeze despre vaccinuri. Raed Arafat cere INTERZICEREA acestora

La Brasov, la Cluj-Napoca si Iasi au aparut panouri publicitare cu mesaje legate de vaccinare, in care oamenii sunt indemnati in privinta acestui tratament si sa citeasca prospectele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )