Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc a ales folosirea pasaportului argentinian.

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc a ales folosirea pasaportului argentinian.

Papa Francisc a ales sa calatoreasca in lume cu pasaport argentinian, a carui reinnoire a cerut-o autoritatilor argentiniene, a afirmat luni ministrul argentinian de Interne, conform Mediafax. Pana in prezent, predecesorii sai aveau obiceiul sa predea pasaportul tarii de origine si sa calatoreasca in lume cu un pasport emis de Vatican. Papa l-a contactat saptamana trecuta pe ambasadorul Argentinei la Roma, Juan Pablo Cafiero, pentru a-l anunta ca vrea sa continue sa calatoreasca in lume cu . continuă pe România Liberă

PREMIERA facuta de Papa Francisc. Nimeni nu a mai facut asta la Vazican

Papa Francisc a ales sa calatoreasca in lume cu pasaport argentinian, a carui reinnoire a cerut-o autoritatilor argentiniene, a afirmat luni ministrul argentinian de Interne. Pana in prezent, predecesorii.

Papa si-a platit pasaportul argentinian, refuzandu-l pe cel diplomatic.

Papa a depus cererea si a platit taxa aferenta pentru a obtine un nou pasaport argentinian, cel vechi expirand, informeaza larazon. es. Anuntul a fost facut de Ministrul argentinian de interne si al transporturilor, Florencio Randazzo. Oficialul a explicat ca Inaltul Pontif si-a exprimat dorinta de a utiliza pasaportul argentinian cu toate ca, in calitate de Sef al Statului Vatican poate obtine un pasaport diplomatic, care prin traditie poarta numarul 001. Papa a cerut in mod explicit sa nu i .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )