Libnet.ro
UNICEF

16:30

Papa Francisc le cere liderilor din intreaga lume sa puna capat tiraniei banilor

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc le cere liderilor din intreaga lume sa puna capat tiraniei banilor

Papa Francisc a atacat dictatura sistemului financiar global si a avertizat ca, in prezent, cultul banului schimba in rau viata multor oameni. continuă pe Adevărul

Admiral Markets: Pentru investitorii din intreaga lume, ziua de marti a fost cea mai profitabila

De la inceputul acestui an, pentru investitorii din intreaga lume, ziua de marti a fost cea mai profitabila, bursele de actiuni din SUA, Europa si Japonia au cresand in fiecare din cele 18 zile de marti ale anului, se arata intr-un comunicat de presa emis de compania de brokeraj Admiral Markets.

Palestinienii din intreaga lume comemoreaza Ziua Catastrofei (Yawm an-Nakba)

Sute de palestinieni au marsaluit in orasul Bethlehem, din Cisiordania, pentru a marca cea de-a 65-a aniversare a asa numitei Zile a Catastrofei sau Yawm an-Nakba. Fortele israeliene au atacat protestatarii cu.

Universitatea Oxford creeaza burse Margaret Thatcher. in fiecare an, zece bursieri Thatcher vor fi selectati din intreaga lume

Universitatea Oxford a hotarat sa-i aduca un omagiu fostului premier britanic Margaret Thatcher, decedata luna trecuta, creand un fond destinat acordarii unor burse de studii unor viitori conducatori, mai ales.

Cardinalul de Viena: Papa Francisc a fost alesul lui Dumnezeu

Unul dintre cardinalii Bisericii Catolice sustine ca rezultatul ultimului conclav, in urma caruia a fost ales Papa Francisc, se datoreaza unei minuni divine, iar cei prezenti in Capela Sixtina au fost martorii mai multor semne supranaturale.

Papa Francisc a fost ales in urma unor semne divine, sustine un cardinal care a participat la Conclav

Unul dintre cardinalii Bisericii Catolice sustine ca rezultatul ultimului conclav, in urma caruia a fost ales Papa Francisc, se datoreaza unei minuni divine, iar cei prezenti in Capela Sixtina au fost martorii mai multor semne de la Dumnezeu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )