Libnet.ro
UNICEF

17:01

Papa Francisc, compesit cu urari si daruri din partea pelerinilor, la ultima audienta generala din acest an

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, compesit cu urari si daruri din partea pelerinilor, la ultima audienta generala din acest an

Papa Francisc a dovedit din nou ca este una din cele mai iubite personalitati din lume. La ultima audienta generala din acest an, oferita chiar a doua zi dupa aniversarea sa, Suveranul Pontif s-a bucurat de. continuă pe Antena3

Papa Francisc, coplesit cu urari si daruri din partea pelerinilor, la ultima audienta generala din acest an

Papa Francisc a dovedit din nou ca este una din cele mai iubite personalitati din lume. La ultima audienta generala din acest an, oferita chiar a doua zi dupa aniversarea sa, Suveranul Pontif s-a bucurat de.

Papa Francisc si-a serbat ziua cu oamenii strazii, personalul de la Vatican si un catel

Patru persoane fara adapost l-au ajutat pe Papa Francisc sa-si sarbatoreasca ziua de nastere la Vatican, informeaza AGERPRES. Papa Francisc, care a implinit marti 77 de ani, i-a invitat pe cei patru sa.

Papa Francisc, prima vizita in Tara Sfanta.

Papa Francisc va efectua in mai anul viitor o vizita scurta in Israel si in teritoriile palestiniene, prima in Tara Sfanta, dezvaluie joi cotidianul Yediot Aharonot, citat de Mediafax. Potrivit cotidianului israelian care a publicat detalii despre programul papal, autoritatile israeliene ar fi dezamagite de durata scurta a vizitei lui Francisc, care va ramane cel putin 48 de ore in Tara Sfanta. Ele regreta, in primul rand, ca Papa nu va celebra mesa in Israel, ci la Betleem, un oras .

Papa Francisc a luat micul dejun cu patru persoane fara adapost, in dimineata zilei sale de nastere

Patru persoane fara adapost l-au ajutat, marti, pe Papa Francisc sa-si sarbatoreasca ziua de nastere la Vatican. Papa Francisc, care a implinit marti 77 de ani, i-a invitat pe cei patru sa participe la.

Papa Francisc va efectua la sfarsitul lui mai prima sa vizita in Tara Sfanta - presa

Papa Francisc va efectua o vizita scurta in Israel si in teritoriile palestiniene incepand din data de 25 mai, prima in Tara Sfanta. Autoritatile israeliene ar fi dezamagite de durata scurta a vizitei.

Papa Francisc a luat masa cu patru persoane fara adapost, cu ocazia zilei sale de nastere

Papa Francisc a sarbatorit, marti, implinirea varstei de 77 de ani, in compania a patru persoane fara adapost cu care a luat micul-dejun, informeaza AFP.

Papa Francisc implineste astazi 77 de ani:Omul care a schimbat ritmul muzicii

Catolicii din toata lumea il sarbatoresc Papa Francisc, care implineste astazi 77 de ani. in doar noua luni de cand a fost ales Suveran Pontif, el a devenit una dintre cele mai indragite personalitati din lume.

Declaratia facuta de Papa Francisc care a socat lumea: MARXISTII sunt oameni buni

Papa Francisc a declarat ca a cunoscut multi marxisti care sunt oameni foarte buni, dar ca el nu a fost comunist, raspunzand astfel la criticile ce i-au fost aduse de ultraconservatorii americani dupa ce a .

Papa Francisc a ramas fara palarie

Papa Francisc a avut parte de o surpriza mai putin placuta in cadrul unei vizite la un spital de copii de la Vatican. Cand l-a luat in brate pe unul dintre copiii din centrul medical, baietelul i-a furat pal.

Ponta, despre demisia Avocatului Poporului: S-a saturat de presiunile venind din partea presedintelui

Premierul Victor Ponta are o alta varianta privind demisia Avocatului Poporului,CrisuAnastasiu. Acesta a explicat, joi, ca Anastasiu s-ar fi saturat de presiunile venind din partea sefului statului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )