Libnet.ro
UNICEF

13:15

Papa Francisc a pledat in Congresul SUA pentru abolirea pedepsei capitale

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc a pledat in Congresul SUA pentru abolirea pedepsei capitale

Papa Francisc a criticat, in primul discurs rostit de un sef al Bisericii Catolice in Congresul Statelor Unite, aplicarea pedepsei cu moartea . continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO: Papa Francisc, vizita ISTORICA in SUA

Barack Obama l-a primit, miercuri, pentru prima data la Casa Alba, pe Papa Francisc.

Papa Francisc a atipit in timpul primei slujbe din SUA

Din cauza caldurii si obosit de pe drum, Papa Francisc a atipit in timpul slujbei din Statele Unite ale Americii, potrivit Stiripesurse. ro. Papa Francisc, in varsta de 78 de ani, a participat joi la o slujba in.

SUA: Papa Francisc a primit o scrisoare de la o fetita de 5 ani care il ruga sa vorbeasca cu presedintele Obama despre legalizarea imigratiei (VIDEO)

Papa Francisc a mers in SUA unde, dupa vizita istorica de la Casa Alba, s-a plimbat cu masina pe strazile din Washington unde a oprit de mai multe ori pentru a binecuvanta copiii veniti sa il intampine.

Papa Francisc, ipostaza amuzanta: suveranul pontif pare sa fi atipit la prima sa slujba din SUA

Papa Francisc, aflat intr-o vizita de sase zile in Statele Unite, pare sa fi adormit in timpul slujbei tinute pentru prima data in aceasta tara, incidentul fiind surprins de posturile de televiziune care transmiteau in direct evenimentul.

Mii de catolici au asistat la canonizarea de catre Papa Francisc a primului sfant pe teritoriul SUA

Mii de catolici au asistat miercuri, la o bazilica de la Washington, la canonizarea de catre Papa Francisc a primului sfant pe teritoriul ameican, relateaza DPA in pagina electronica.

Papa Francisc a ajuns in SUA. Semnificatiile unei vizite istorice

Papa Francisc a ajuns in Statele Unite unde incepe o vizita istorica in care e asteptat sa vorbeasca despre schimbarile climatice sau inegalitatea sociala. Avionul sau a la pe o baza malitara din Maryland, unde suveranul pontif a fost intampinat de presedintele Barack Obama.

intalnire importanta la Casa Alba: Barack Obama, intrevedere cu Papa Francisc

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, are miercuri o intrevedere cu Papa Francisc, la Casa Alba. Papa Francisc va efectua o vizita de sase zile in Statele Unite ale Americii, aceasta facand.

intalnire importanta la Casa Alba: Barack Obama, intrevedere cu Papa Francisc (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, are miercuri o intrevedere cu Papa Francisc, la Casa Alba. Papa Francisc va efectua o vizita de sase zile in Statele Unite ale Americii, aceasta facand.

Barack Obama cu coarne langa Papa Francisc

Joi, in timp ce presedintele american Barack Obama il insotea pe Papa Francisc in vizita acestuia in Statele Unite ale Americii, fotografii au surprins o imagine speciala: presedintele Obama parea ca are coarne si asta nu doar dintr-un singur unghi, noteaza The American Mirror.

Papa Francisc, discurs dur despre pedofilie in fata episcopilor americani

Papa Francisc le-a cerut miercuri episcopilor americani, reuniti in catedrala Sfantul Matei din Washington, ca infractiunile de pedofilie care au cutremurat Biserica americana sa nu se mai repete niciodata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )