Libnet.ro
UNICEF

14:30

intalnire importanta la Casa Alba: Barack Obama, intrevedere cu Papa Francisc (VIDEO)

B1 B1,
intalnire importanta la Casa Alba: Barack Obama, intrevedere cu Papa Francisc (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, are miercuri o intrevedere cu Papa Francisc, la Casa Alba. Papa Francisc va efectua o vizita de sase zile in Statele Unite ale Americii, aceasta facand. continuă pe B1

intalnire importanta la Casa Alba: Barack Obama, intrevedere cu Papa Francisc

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, are miercuri o intrevedere cu Papa Francisc, la Casa Alba. Papa Francisc va efectua o vizita de sase zile in Statele Unite ale Americii, aceasta facand.

Barack Obama e in doliu. Tragedie la Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, spune ca ar inima indoliata dupa ce un angajat al Casei Albe a fost omorat intr-o plimbare de caritate cu bicicleta, scrie BBC. Jake Brewer, de 34 de ani, a murit in timp ce.

Klaus Iohannis se intalneste cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Casa Alba

Presedintele Iohannis a anuntat, miercuri, la Palatul Cotroceni, inainte de plecarea la summit-ul extraordinar de la Bruxelles ca in timpul deplasarii sale in Statele Unite la Adunarea Generala a ONU va avea si o intalnire cu vicepresedintele american, Joe Biden, la Casa Alba.

Barack Obama indeamna toate tarile UE sa primeasca cota parte de refugiati alocata

Presedintele SUA, Barack Obama, intervine in criza refugiatilor. Acesta indeamna tarile din Uniunea Europeana sa accepte cota parte de imigranti stabilita la Bruxelles. Obama a discutat, marti, la telefon cu.

De ce pleaca presedintele Iohannis in Statele Unite: un sejur de patru zile la New York si o primire foarte scurta la Casa Alba/ Mizele primei vizite oficiale peste ocean

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la Bruxelles, la Consiliul European, iar de aici va pleca in Statele Unite. Va fi o sedere destul de lunga in SUA. Va participa, la New York, la adunarea generala a ONU in perioada 24 - 29 septembrie, urmand sa fie primit de vicepresedintele Joe Biden la Casa Alba. Potrivit surselor HotNews. ro, vizita presedintelui Iohannis la Washington va dura putin, intalnirea cu Biden urmand sa fie foarte scurta. Care sunt insa mizele primei vizite pe care Klaus Iohannis o face in Statele Unite?.

SUA: Alt candidat republican abandoneaza cursa pentru Casa Alba

O vreme considerat ca o stea in urcare a Partidului Republican, guvernatorul statului Wisconsin, Scott Walker, a abandonat luni cursa la investitura republicana pentru Casa Alba, o noua victima colaterala a ascensiunii lui Donald Trump, comenteaza AFP si Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3217 seconds )