Libnet.ro
UNICEF

19:00

Papa Francisc: Strigatul celor saraci este din ce in ce mai greu de auzit pentru ca este dominat de vacarmul celor foarte bogati

B1 B1,
Papa Francisc: Strigatul celor saraci este din ce in ce mai greu de auzit pentru ca este dominat de vacarmul celor foarte bogati

Papa Francisc a atras atentia, in timpul Liturghiei sustinute duminica, asupra faptului ca plansul celor saraci este imposibil de auzit din cauza vacarmului celor putini si foarte bogati,. continuă pe B1

Ziua internationala a celor saraci. Papa Francisc: Vacarmul celor bogati acopera plansul celor saraci VIDEO

Papa Francisc a denuntat vacarmul celor putini si foarte bogati care face imposibil de auzit plansul celor saraci, in cadrul Liturghiei sustinute duminica, cu ocazia celei de-a doua editii a Zilei.

Orban: OUG pentru fondul suveran este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pna acum; vor sa praduiasca banii n proiecte inutile

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum, potrivit Mediafax.

Conspiratii. De ce suntem tot mai saraci? Este saracia un instrument de control?

Se pare ca acum multi oameni sunt mai bogati ca oricand si se bucura de o mare siguranta financiara. La fel insa, saracii sunt din ce in ce mai multi. in ciuda prosperitatii, saracii n-au prea multe.

Black Friday 2018. Cumparaturi de 127,6 milioane de lei. Care este cea mai importanta tranzactie

Produse in valoare de 127,6 milioane de lei au fost vandute in mediul online pana la ora 16:30, mai mult cu 40% fata de anul trecut, iar cea mai semnificativa este o tranzactie cu aur in valoare de 129.

Ludovic Orban: Fondul Suveran este cea mai mare escrocherie. Le va permite sa praduiasca fara nicio jena (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a condamnat in termeni duri infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare prin ordonanta de urgenta aratand ca acesta va fi cea mai mare escrocherie din Romania.

Alita: Battle Angel este cel mai nou SF de la creatorul Avatar si regizorul Sin City

Daca erai curios cand vei vedea o noua creatie fantastica din mintea lui James Cameron, este suficient sa arunci o privire pe trailerul de mai sus pentru Alita: Battle Angel. Alita: Battle.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )