Libnet.ro
UNICEF

10:30

Parada militara de 1 decembrie s-a incheiat

România Liberă România Liberă,
Parada militara de 1 decembrie s-a incheiat

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, organizata duminica in Bucuresti, s-a incheiat dupa ce. continuă pe România Liberă

1 Decembrie. Ce evenimente sunt astazi in tara. Unde pot merge romanii dupa parada militara

Pe 1 decembrie, romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei. in orasele din intreaga tara au loc parade militare si evenimente deosebite pentru a marca aceasta zi. Cele mai importante evenimente au loc in Capitala, dar si in Iasi, Cluj-Napoca si Alba Iulia. 1 decembrie, ziua in care romanii sarbatoresc Marea Unire Ziua Nationala a Romaniei .

ZIUA NATIONALA. 4.000 de militari, aproximativ 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave, la parada din Bucuresti (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Parada militara de 1 Decembrie s-a incheiat in jurul orei 12. Dupa incheierea evenimentului, presedintele Klaus Iohannis a strans mana mai multor spectatori si le-a urat La multi ani.

Parada militara de 1 Decembrie va avea loc la Monumentul Eroilor de la Manastirea Dealu

Parada militara de 1 Decembrie va avea loc, la fel ca in anii trecuti, si la Targoviste. Locatia insa a fost schimbata. Ziua Nationala a Romaniei va fi srbatorita la monumetul de la Manastirea Dealu.

Personaj controversat surprins printre spectatori la parada militara. Oamenii au scos imediat telefoanele ca sa-l fotografieze - FOTO

Parada militara organizata, duminica la Arcul de Triumf de Ziua Nationala, la care au fost prezenti presedintele Klaus Iohannis si mai multi reprezentanti ai institutiilor statului, s-a incheiat in sunet de.

Personaj controversat surprins printre spectatori la parada militara. Oamenii au scos imediat telefoanele ca sa-l fotografieze - FOTO

Parada militara organizata, duminica la Arcul de Triumf de Ziua Nationala, la care au fost prezenti presedintele Klaus Iohannis si mai multi reprezentanti ai institutiilor statului, s-a incheiat in sunet de.

Trafic rutier restrictionat in Capitala pentru antrenamentele generale si parada militara de 1 Decembrie

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. La.

Romanii de la parada militara de 1 Decembrie au avut parte de o surpriza. Ce s-a intamplat cu Carmen Iohannis

Romanii de la parada militara, organizata in aceasta duminica, cu prilejul zilei de 1 Decembrie, au avut parte de o mare surpriza. Atunci cand a sosit la evenimentul deosebit de important, acolo unde era asteptat de zeci de mii de romani prezenti in Piata Arcului de Triumf, din Capitala, presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat .

Cum va fi vremea de 1 Decembrie, cand Romania celebreaza Ziua Nationala. Specialistii au facut un anunt de interes maxim pentru toti romanii

Ziua de 1 Decembrie va fi frumoasa din punct de vedere meteorologic, mai rece decat zilele trecute, cu nori in Bucuresti si insorita in restul tarii, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, meteorologul de.

VIDEO Parada de Ziua Nationala s-a incheiat, dupa defilarea a mii de militari si sute de mijloace tehnice

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. 35 Parada s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis s-a dus sa dea mana cu mai multi spectatori care au asistal la eveniment si le-a urat La multi ani de Ziua Romaniei. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date.

Ziua Romaniei. Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei s-a incheiat

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, organizata in duminica in Bucuresti, s-a incheiat dupa ce aproximativ 4. 000 de militari romani si straini din toate categoriile de forte au defilat pe sub Arcul de Triumf din Capitala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )