Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romanii de la parada militara de 1 Decembrie au avut parte de o surpriza. Ce s-a intamplat cu Carmen Iohannis

Playtech Playtech,
Romanii de la parada militara de 1 Decembrie au avut parte de o surpriza. Ce s-a intamplat cu Carmen Iohannis

Romanii de la parada militara, organizata in aceasta duminica, cu prilejul zilei de 1 Decembrie, au avut parte de o mare surpriza. Atunci cand a sosit la evenimentul deosebit de important, acolo unde era asteptat de zeci de mii de romani prezenti in Piata Arcului de Triumf, din Capitala, presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat . continuă pe Playtech

1 Decembrie. Ce evenimente sunt astazi in tara. Unde pot merge romanii dupa parada militara

Pe 1 decembrie, romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei. in orasele din intreaga tara au loc parade militare si evenimente deosebite pentru a marca aceasta zi. Cele mai importante evenimente au loc in Capitala, dar si in Iasi, Cluj-Napoca si Alba Iulia. 1 decembrie, ziua in care romanii sarbatoresc Marea Unire Ziua Nationala a Romaniei .

Parada militara de 1 decembrie s-a incheiat

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, organizata duminica in Bucuresti, s-a incheiat dupa ce.

Parada militara de 1 Decembrie va avea loc la Monumentul Eroilor de la Manastirea Dealu

Parada militara de 1 Decembrie va avea loc, la fel ca in anii trecuti, si la Targoviste. Locatia insa a fost schimbata. Ziua Nationala a Romaniei va fi srbatorita la monumetul de la Manastirea Dealu.

Trafic rutier restrictionat in Capitala pentru antrenamentele generale si parada militara de 1 Decembrie

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. La.

VIDEO FOTO Cum s-a sarbatorit 1 Decembrie 2019 la Cluj. Parada militara, artificii tricolore si muzica rock de Ziua Nationala

Ca in fiecare an, manifestarile de 1 Decembrie, la Cluj, au inceput devreme, in jurul orei 9. 00, in Piata Avram Iancu, cu traditionala slujba religioasa de la Catedrala Mitropolitana. Ceva mai tarziu au avut loc ceremonia de depunere de coroane si jerbe de flori la statuia ecvestra a lui Mihai Viteazu si la statuia cardinalului Iuliu Hossu, iar apoi - cel mai asteptat moment al zilei, parada militara.

Cele mai importante momente de la parada militara de Ziua Marii Uniri, de 1 Decembrie. Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent la ceremonie Foto Video

Parada militara de 1 decembrie 2019 va avea loc, la fel ca si in ceilalti ani, la Bucuresti si la Alba Iulia, orasul Marii Uniri. Militarii s-au pregatit intens pentru parada de 1 decembrie, care va arata cetatenilor ce are mai bun Armata Romana in materie de dotari si personal. UPDATE 13:00 Defilarea militara .

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei a inceput in Bucuresti: programul zilei de 1 Decembrie si restrictiile de trafic

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei a inceput, duminica, in Bucuresti, urmand ca aproximativ 4. 000 de militari, din care 500 din peste 20 de tari aliate sau partenere, sa defileze pe sub Arcul de Triumf, scrie Agerpres.

Parada militara si fasole cu carnati pentru constanteni, de 1 Decembrie

Parada militara se va desfasura pe bulevardul Alexandru Lapusneanu din municipiul Constanta. Administratia locala a pregatit, pe langa fasole si carnati, si meniuri de post sau pentru musulmani.

ZIUA NATIONALA. 4.000 de militari, aproximativ 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave, la parada din Bucuresti (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Parada militara de 1 Decembrie s-a incheiat in jurul orei 12. Dupa incheierea evenimentului, presedintele Klaus Iohannis a strans mana mai multor spectatori si le-a urat La multi ani.

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )