Libnet.ro
UNICEF

14:45

Paradise Papers: Rusia a finantat Facebook si Twitter prin intermediul unui asociat al ginerelui lui Donald Trump

B1 B1,
Paradise Papers: Rusia a finantat Facebook si Twitter prin intermediul unui asociat al ginerelui lui Donald Trump

Paradise Papers este numele celei mai recente scurgeri de informatii publicate incepand de duminica seara de jurnalistii de investigatie din intreaga lume. Acest nou scandal mediatic cuprinde nume. continuă pe B1

Rusia a finantat Facebook si Twitter: rolul lui Putin e de necontestat

Noi documente publicate de The Guardian confirma faptul ca mai multe companii de stat din Rusia au facut investitii in Facebook si Twitter sub tutela lui Putin. Oficialii Google, Facebook si Twitter se afla de cateva zile la Washington pentru a da declaratii pe marginea modului in care Rusia a reusit sa influenteze alegerile din [].

Cat de multi bani a investit Rusia ca sa isi bage nasul in alegerile americanilor prin intermediul Facebook si Twitter

Conform investigatiei denumita sugestiv Paradise Papers, care implica o suita de documente prin care s-a demonstrat cum isi spala banii bogatii lumii, Rusia s-a folosit de investitorul americano-rus Yuri Milner pentru a influenta rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA, castigate de Donald Trump.

Paradise Papers: Lewis Hamilton s-a folosit de societati din paradisuri fiscale pentru a nu plati TVA pe avionul sau

Numele pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, cvadruplu campion mondial, apare in Paradise Papers, o investigatie a unui grup de institutii mass-media internationale cu privire la societati offshore folosite pentru evaziune fiscala, ce continua ancheta Panama Papers, informeaza lequipe. fr.

Paradise Papers: Membru important al administratiei Trump, legaturi de afaceri cu familia lui Vladimir Putin (FOTO)

Paradise Papers, cea mai recenta scurgere de informatii ce ajuns pe mana jurnalistilor de investigatii scoate la iveala detalii incredibile despre legaturile dintre oamenii din jurul presedintelui american.

Operatiunile Glencore, examinate dupa scurgerea de informatii din dosarul Paradise Papers

Activitatile celui mai mare trader de marfuri pe plan global, Glencore, sunt examinate dupa o noua scurgere de informatii din dosarul Paradise Papers, o noua investigatie despre averile din paradisurile fiscale, potrivit Bloomberg.

Subiectele zilei: C.T. Popescu: Absenteismul s-a hotarat sa vina la un soi de vot in strada; Roman condamnat la 5 ani de inchisoare in Anglia, dupa ce a furat acoperisul unei biserici vechi de 800 de ani; Cum a investit Rusia bani in Facebook si Twitter

Barbat amendat pentru ca sfatuia alegatorii sa voteze un anumit candidat. Un barbat care sfatuia alegatorii cu cine sa voteze, duminica, in vecinatatea unei sectii de votare din Deva, a fost amendat de politisti cu 1. 400 de lei, fapta fiind anuntata printr-un apel la numarul unic 112. Studiu al armatei germane: O posibila dezintegrare a Uniunii Europene, cel mai pesimist scenariu. Raportul Perspective Strategice 2040 contureaza sase scenarii cu privire la evolutia valorilor sociale si a conflictelor internationale si modul in care acestea vor influenta securitatea Germaniei.

Paradise Papers, o noua investigatie despre averile din paradisurile fiscale. Regina Elisabeta a II-a are o investitie in Insulele Cayman

O noua scurgere de informatii continua investigatia Panama Papers, peste 13 milioane de documente indicand legaturi dintre Rusia si miliardari din anturajul presedintelui american Donald Trump, afacerile secrete ale apropiatilor primului ministru Canadian, Justin Trudeau, interesele offshore ale reginei Angliei, dar si ale altor peste 120 politicieni din intreaga lume, scrie Rise Project.

Paradise Papers. Regina Elisabeta si cateva vedete de top, pe lista investitorilor in paradisuri fiscale

Numele Reginei Elisabeta, ale unor apropiati ai presedintelui Donald Trump, ai premierului Canadei, Justin Trudeau, dar si numele unor vedete de top, precum Madonna sau Bono, sau ale gigantilor Apple, Facebook sau Tw.

Paradise Papers: un nou scandal zguduie Globul. Dezvaluiri despre averile elitei mondiale (VIDEO)

O noua frauda de proportii mondiale care rivalizeaza cu Panama Papers intra in atentia publicului de pe mapamond. Sunt implicate nume mari, de la regina Angliei pana la secretarul comertului al.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )