Libnet.ro
UNICEF

07:00

Paradoxul din Romania: avem Internet de mare viteza, dar prea putini utilizatori

Adevărul Adevărul,
Paradoxul din Romania: avem Internet de mare viteza, dar prea putini utilizatori

Sorin Grindeanu, ministrul pentru Societatea Informationala, a vorbit recent despre cat de bine sta Romania pe Internet, dar si cati utilizatori sunt pentru servicii esentiale. Pe scurt: prea putini. continuă pe Adevărul

Ministrul Sorin Grindeanu are retineri ca proiectul de 85,6 milioane de euro pentru crearea unei retele de net de mare viteza in 783 de localitati lipsite de internet va fi finalizat in acest an

Ministrul pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu, a declarat marti ca are retineri ca proiectul de 85,6 milioane de euro pentru crearea unei retele de net de mare viteza in 783 de localitati va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an, cand era data limita de accesare a fondurilor UE. Ezitarea mea vine din faptul ca cei care-l implementeaza n. a Telekom Romania) nu si-au calibrat perioada de timp pentru obtinerea autorizatiilor de constructie. Sunt necesare peste 8000 de autorizatii pentru a incepe lucrul in aceste localitati. Pana acum doar 150 de localitati din cele 783 de localitati au autorizatii de constructie. Vezi in articol care este solutia de back-up analizata in prezent cu Comisia Europeana.

Business Report: Secretele comertului: ce fac marile magazine din Romania cu produsele pe cale sa expire; Scutirile de taxe ar putea sa reinvie cooperativa; De ce nu exista RCA doar pentru trei luni

Dezvoltatorul ungar Futureal revine pe piata rezidentiala din Romania. Dezvoltatorul ungar Futureal, care a construit in nordul Bucurestiului proiectul. Credit de 91 de milioane, reformare de 5%: Reorganizarea ANAF in proiectul cu Banca Mondiala. In vreme ce discursul guvernamental intern.

intre consumatorul informat de vin din Romania si cel european nu este nicio diferenta

Intre consumatorul informat de vin din Romania si cel european nu este absolut nicio diferenta, este de parere Catalin Paduraru, ambasador al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania ADAR).

O autostrada din Romania va fi demolata si refacuta. Cine plateste?

Directia de Calitate din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a constatat abateri grave in ceea ce priveste respectarea proiectului de executie aprobat pentru Autostrada Orastie - Sibiu si dispune demolarea.

Paradoxul fotbalului: Romania, din cap de serie la Mondial, in urna a treia la Euro 2016

Nationala Romaniei traieste din plin paradoxul clasamentelor mondiale ale fotbalului. Tricolorii au fost capi de serie la tragerile la sorti ale preliminariilor CM 2018, insa la stabilirea grupelor Europeanului din Franta ei vor cadea tocmai in urna a treia.

Planurile cincinale din Romania comunista - Canalul, primul mare esec. Cum era planificata economia de mintile luminate ale partidului unic

Economiile fostelor tari comuniste a functionat dupa o serie de actiuni de planificare economica denumite planuri cincinale. Acest timp de planificare a fost inventat de Stalin in Rusia si a fost preluat, ulterior, de majoritatea tarilor comuniste. in Romania primul plan cincinal s-a desfasurat in perioada 1951 1955 si a fost un mare esec pentru regimul de la vremea respectiva.

Masa rotunda privind piata unica digitala din Romania

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza, luni, o masa rotunda cu tema Piata unica digitala in Romania, in cadrul careia va fi prezentat contextul general al actiunilor Comisiei Juncker.

Doliu in tenisul romanesc: Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, a murit

Florenta Mihai, prima jucatoare de tenis din Romaania care a ajuns pana in finala de la Roland Garros, in 1977, atat la simplu, cat si la dublu mixt, a decedat, miercuri dimineata, la varsta de 60 de ani, anunta Federatia Romana de Tenis.

Ne crestem afacerile retail din Romania

Compania petroliera maghiara MOL Group isi creste afacerile retail din tara noastra si nu urmareste sa se implice, pentru moment, pe plan local, in operatiuni de rafinare, dupa cum ne-a declarat, ieri, domnul David Pullan, prim-vicepresedinte de dezvoltare pe segmentul downstream.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )