Libnet.ro
UNICEF

06:00

Parchetul Militar face un apel la protestatarii raniti n urma interventiei jandarmilor sa ofere informatii; 19 plngeri au fost depuse pna n prezent

Hotnews Hotnews,
 Parchetul Militar face un apel la protestatarii raniti n urma interventiei jandarmilor sa ofere informatii; 19 plngeri au fost depuse pna n prezent

Procurorii militari fac un apel la persoanele care au fost ranite la protestul de vineri din Piata Victoriei, in urma interventiei jandarmilor, sa se prezinte, luni si marti, la sediul Parchetului Militar Bucuresti. continuă pe Hotnews

Mobilizare dupa violentele din Piata Victoriei: Se face apel pentru identificarea jandarmilor in civil care ar fi coordonat represiunea de la protestul diasporei (FOTO)

Parchetul Militar face apel la protestatarii raniti sa mearga sa ofere informatii despre incidentele violente. Asta dupa ce sambata procurorii anuntau ca au deschis un dosar penal in care ancheteaza.

Manifestantii raniti in urma interventiei jandarmilor, la IML pentru certificate medico-legale

Mai multi dintre manifestantii care au fost raniti in urma interventiei in forta a Jandarmeriei la protestul de vineri seara din Piata Victoriei au mers sambata la Institutul de Medicina Legala IML).

Procurorii de la Parchetul Militar, apel de ULTIMA ORA la protestatarii raniti in Piata Victoriei: Unde sunt asteptati acestia

Procurorii de la Parchetul Militar le transmit tututor celor care au fost raniti la protestul din Piata Victoriei, de pe 10 august, sa mearga la sediul instutiei pentru a depune plangeri. Procurorii.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

Kovesi ar urma sa fie audiata la Parchetul Militar intr-un dosar in care ar fi implicat si Florian Coldea

Fostul procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar urma sa fie audiata de Parchetul Militar intr-un dosar deschis dupa o plangere penala depusa de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, conform Antena3. in.

Jandarmeria face apel la protestatarii pasnici sa se retraga din primele randuri pentru ca fac scut pentru cei din spate care arunca obiecte contondente

Jandarmeria indeamna protestatarii pasnici din Piata Victoriei din Bucuresti, asezati in fata cordonului de jandarmi, sa se retraga, deoarece manifestantii din spatele lor arunca obiecte contondente, folosindu-i drept scut.

Jandarmeria face apel catre protestatari: Cei care vin n Piata Victoriei sa nu vina nsotiti de copii

Jandarmeria Romana face apel, vineri, catre protestatarii din Piata Victoriei sa se delimiteze de grupurile care provoaca violente, iar cei care vor sa vina in fata Guvernului sa nu fie insotiti de copii.

VIDEO Manifestantii raniti n urma interventiei jandarmilor, la IML pentru certificate medico-legale. Ei denunta abuzul fortelor de ordine si spun ca vor depune plngeri la Parchet

Mai multi dintre manifestantii raniti in urma interventiei in forta a Jandarmeriei la protestul de vineri seara din Piata Victoriei au mers sambata la Institutul de Medicina Legala pentru a obtine certificatele medico-legale care dovedesc actiunea brutala a fortelor de ordine. Trei dintre cei veniti sambata la IML au povestit pentru HotNews. ro cum au cazut victime interventiei jandarmilor si denunta purtarea abuziva a acestora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )