Libnet.ro
UNICEF

05:30

Parlamentul cere retragerea de la posturi a responsabilor pentru gafa cu invitatiile de la Paris

Adevărul Adevărul,
Parlamentul cere retragerea de la posturi a responsabilor pentru gafa cu invitatiile de la Paris

Comisia pentru politica externa din Senat a propus chemarea de la post a ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru, si cea a directorului ICR Paris, Yvette Fulicea, ca urmare a comentariilor ofensatoare la adresa unor invitati la receptia organizata cu ocazia vizitei presedintelui Klaus Iohannis la Paris. continuă pe Adevărul

Parlamentul cere retragerea de la posturi a responsabilor pentru gafa cu invitatiile de la Paris. Vizat este si ambasadorul Bogdan Mazuru

Comisia pentru politica externa din Senat a propus chemarea de la post a ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru, si cea a directorului ICR Paris, Yvette Fulicea, ca urmare a comentariilor ofensatoare la adresa unor invitati la receptia organizata cu ocazia vizitei presedintelui Klaus Iohannis la Paris.

Directorul ICR va trebui sa dea socoteala pentru GAFA URIASA facuta. Ar fi un CATACLISM la nivelul statului

Directorul Institutului Cultural Roman va trebui sa dea explicatii in Parlament despre invitatiile cu continut nepoliticos trimise pentru intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis de la Paris. Invitatiile.

Irlanda cere conditii similare Greciei, pentru toate tarile UE

Dublin cere ca orice plan nou de salvare, mai bun, pe care l-ar putea obtine Grecia, sa fie aplicat si celorlalte tari din Uniunea Europeana, inclusiv Irlandei, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )