Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul, convocat in sesiune extraordinara, pentru discutarea OUG-urilor privind pensiile si indemnizatiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul, convocat in sesiune extraordinara, pentru discutarea OUG-urilor privind pensiile si indemnizatiile

ACTUALIZARE 14:54 Camera Deputatilor si Senatul vor fi convocate in sesiune extraordinara, incepand de maine, pentru a fi introduse pe ordinea de zi OUG-urile adoptate vineri, privind pensiile speciale, indemnizatiile pentru cresterea copilului si salariile politistilor. *ACTUALIZARE 14:51 Popescu Tariceanu: Executivul va propune o lege prin care sa interzica cumularea pensiei cu angajarea la stat. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul, convocat in sesiune extraordinara, pentru discutarea OUG-urilor privind pensiile si indemnizatiile

ACTUALIZARE 14:54 Camera Deputatilor si Senatul vor fi convocate in sesiune extraordinara, incepand de maine, pentru a fi introduse pe ordinea de zi OUG-urile adoptate vineri, privind pensiile speciale, indemnizatiile pentru cresterea copilului si salariile politistilor. *ACTUALIZARE 14:51 Popescu Tariceanu: Executivul va propune o lege prin care sa interzica cumularea pensiei cu angajarea la stat.

Parlamentul, convocat marti in sesiune extraordinara, pentru discutarea OUG-urilor privind pensiile speciale si indemnizatiile

Cele doua camere ale Parlamentului vor fi convocate incepand de marti in sesiune extraordinara, pentru a fi introduse pe ordinea de zi Ordonantele de Urgenta adoptate vineri de Guvern, cele.

Traian Basescu a rabufnit: Teparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinara si a intrat in concediu!/ Un program pe care incompetentul Valcov l-a servit, iar 'pacaliciul' de Teleorman l-a inghitit

Traian Basescu l-a atacat dur pe Facebook pe Liviu Dragnea si ordonantele care ar urma sa fie aprobate in sesiune extraordinara spunand ca este vorba de 'un program pe care incompetentul Valcov i l-a servit, iar 'pacaliciul' de Teleorman l-a inghitit fara sa inteleaga aberatiile din acest program'. 'Si, pentru ca lasitatea acestui tepar ordinar, care este Liviu Dragnea, sa fie pe deplin ilustrata, teparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinara si a intrat in concediu, delegand atributiunile vicepresedintelui lacheului) Iordache', a mai scris Basescu.

Traian Basescu a rabufnit: Teparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinara si a intrat in concediu!

Traian Basescu il ataca pe Livu Dragnea, dupa ce a convocat sesiune extraordinara a Parlamentului si a plecat apoi in concediu. Sesiunea extraordinara va prilejui guvernului Tudose ocazia.

Traian Basescu, atac dur la adresa sefului PSD: Teparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinara a Parlamentului si a plecat in concediu. I-a delegat atributiile lacheului Iordache

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, l-a criticat dur pe seful PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a calificat drept tepar de Teleorman, din cauza ca a convocat sesiunea extraordinara a Parlamentului, pe care o va prezida fostul ministru al Justitiei si vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, dupa ce Dragnea i-a delegat atributiile.

De Sf. Maria, Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara

Camera Deputatilor si Senatul vor fi convocate in sesiune extraordinara, incepand de marti, pentru a fi introduse pe ordinea de zi OUG-urile adoptate vineri, privind pensiile speciale, indemnizatiile pentru cresterea copilului si salariile.

Tariceanu: Se va convoca sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru ordonantele de urgenta aprobate de Guvern

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca luni s-a decis in cadrul coalitiei de guvernare convocarea celor doua camere ale Parlamentului in sesiune extraordinara, pentru a dezbate ordonantele de urgenta aprobate de Guvernu.

Sedinta coalitiei de guvernare. Liderii PSD discuta despre convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara

Liderii coalitiei PSD-ALDE discuta, luni, cu premierul Mihai Tudose pe tema convocarii Parlamentului intr-o sesiune extraordinara, in cursul acestei saptamani, dupa ce Guvernul a adoptat, vineri, o serie de Ordonante de Urgenta privind pensiile speciale si plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului. La sedinta sunt prezenti si mai multi alti ministri. Sedinta coalitiei a inceput la ora 12.

Liderii coalitiei discuta despre convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara

Liderii coalitiei PSD-ALDE discuta, astazi, cu premierul Mihai Tudose pe tema convocarii Parlamentului intr-o sesiune extraordinara, in cursul acestei saptamani, dupa ce Guvernul a adoptat, vineri, o serie de Ordonante de Urgenta privind pensiile speciale si plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului. La sedinta sunt prezenti si mai multi alti ministri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )