Libnet.ro
UNICEF

23:45

Parlamentul European a aprobat programul Hercule III, de protejare a intereselor financiare ale UE

Antena3 Antena3,
Parlamentul European a aprobat programul Hercule III, de protejare a intereselor financiare ale UE

Parlamentul European a adoptat, miercuri, programul Hercule III, in valoare de 110 milioane de euro, care prevede combaterea fraudei, coruptiei si a oricaror alte activitati ilegale care aduc atingere intereselor. continuă pe Antena3

PE a aprobat programul Hercule III de protejare a intereselor financiare ale UE

Parlamentul European PE) a adoptat, astazi, programul Hercule III, in valoare de 110 milioane de euro, care prevede combaterea fraudei, coruptiei si a oricaror alte activitati ilegale care aduc atingere intereselor financiare ale Uniunii, inclusiv a contrabandei cu tigari si a contrafacerii acestora, conform surselor de presa.

PE a aprobat programul Hercule III de protejare a intereselor financiare ale UE.

Parlamentul European a adoptat, miercuri, programul Hercule III, in valoare de 110 milioane de euro, care prevede combaterea fraudei, coruptiei si a oricaror alte activitati ilegale care aduc atingere intereselor financiare ale Uniunii, inclusiv a contrabandei cu tigari si a contrafacerii acestora, informeaza Mediafax. Regulamentul Programului Hercule III a fost adoptat de Parlamentul European cu 644 de voturi pentru, 14 voturi impotriva si 12 abtineri. Rezolutia PE privind Hercule III .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )