Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European, pozitie oficiala privind criza din Venezuela

Antena3 Antena3,
Parlamentul European, pozitie oficiala privind criza din Venezuela

Parlamentul European l-a recunoscut joi pe opozantul Juan Guaido drept presedinte interimar legitim al Venezuelei si le-a cerut tuturor tarilor UE sa faca acelasi lucru pentru adoptarea unei pozitii ferme si. continuă pe Antena3

Papa Francisc ramane NEUTRU in criza din Venezuela: Ce ma sperie? Varsarea de sange! (VIDEO)

Papa Francisc ramane neutru in ceea ce priveste criza din Venezuela, acolo unde Nicolas Maduro si Juan Guaido se confrunta pentru conducerea statului, scindand in doua scena globala si poporul latinoamerican,.

VIDEO Criza din Venezuela: Mii de oameni au iesit n strada pentru a convinge armata sa treaca de partea liderului opozitiei, Juan Guaido

Opozitia din Venezuela, condusa de Juan Guaido, autoproclamat presedinte, a defilat miercuri pentru a convinge Armata sa ii intoarca spatele presedintelui Nicolas Maduro, relateaza AFP. Forte armate, recastigati-va demnitatea, Maduro uzurpatorul, Nu vreau decat ca Nicolas sa plece, Guaido presedinte, Gata cu dictatura, arata cateva dintre pancartele purtate de catre miile de oameni care au participat la mars, in diferite parti ale tarii.

Ministrii de externe din statele UE se reunesc la Bucuresti: Criza din Venezuela si Siria, pe agenda

Ministrii de externe din statele membre UE se reunesc joi si vineri la Bucuresti in cadrul unui summit informal, iar discutiile vor viza criza din Venezuela, dosarul sirian si relatia UE cu China.

Criza din Venezuela: Reteaua se strnge n jurului lui Maduro, Rusia si China protesteaza

China si Rusia au denuntat marti noile sanctiuni americane, care strang latul in jurul presedintelui socialist Nicolas Maduro, cu o zi inainte de noile proteste la apelul opozantului autoproclamat presedinte Juan Guaido, scrie AFP.

Criza din Venezuela: Guaido face apel la proteste miercuri si smbata, n ncercarea de a cstiga sprijinul Armatei, esential pentru schimbarea lui Maduro

Presedintele autoproclamat al Venezuelei, Juan Guaido, a facut apel la noi manifestatii, miercuri si sambata, in incercarea de a castiga sprijinul armatei, principalul sustinator al presedintelui ales Nicolas Maduro, scrie AFP.

Criza politica din Venezuela pune in pericol viata jurnalistilor. Cinci corespondenti strani au fost arestati

Criza politica din Venezuela pune in pericol viata jurnalistilor. Cinci corespondenti strani au fost arestati si deportati dupa ce au participat la o demonstratie impotriva lui Maduro. in tot acest timp,.

Manfred Weber: Raspunsul UE la criza politica din Venezuela este ,,o tragedie

Manfred Weber este favorit in preluarea functiei de presedinte al Comisiei Europene. Conservatorul german a discutat cu jurnalistii de la DW despre dezamagirea sa fata de raspunsul blocului comunitar la criza politica din Venezuela.

Be EU. Statul de drept din Ungaria, analizat in Parlamentul European

Consiliul UE prezinta astazi in Parlamentul European situatia privind statul de drept din Ungaria. Ungaria este primul stat al UE in cazul caruia Parlamentul a solicitat Consiliului UE sa ia masuri, din cauza.

PARLAMENTUL EUROPEAN RECUNOASTE OFICIAL: Juan Guaido - singurul presedinte interimar legitim al Venezuelei

Parlamentul European PE) l-a recunoscut joi pe opozantul venezuelean Juan Guaido ca presedinte interimar legitim al tarii sale si indeamna toate statele membre ale Uniunii Europene UE) sa faca la fel - prin adoptarea unei pozitii ferme si unite, intr-o rezolutie adoptata la Bruxelles, relateaza AFP.

Juan Guaido, recunoscut presedinte al Venezuelei de catre Parlamentul European

Parlamentul European pune presiune pe Nicolas Maduro, recunoscandu-l, joi, pe liderul opozitiei Juan Guaido drept presedinte in exercitiu al Venezuelei. Totodata, parlamentarii europeni au indemnat guvernele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )