Libnet.ro
UNICEF

21:45

Criza politica din Venezuela pune in pericol viata jurnalistilor. Cinci corespondenti strani au fost arestati

Antena3 Antena3,
Criza politica din Venezuela pune in pericol viata jurnalistilor. Cinci corespondenti strani au fost arestati

Criza politica din Venezuela pune in pericol viata jurnalistilor. Cinci corespondenti strani au fost arestati si deportati dupa ce au participat la o demonstratie impotriva lui Maduro. in tot acest timp,. continuă pe Antena3

Manfred Weber: Raspunsul UE la criza politica din Venezuela este ,,o tragedie

Manfred Weber este favorit in preluarea functiei de presedinte al Comisiei Europene. Conservatorul german a discutat cu jurnalistii de la DW despre dezamagirea sa fata de raspunsul blocului comunitar la criza politica din Venezuela.

VIDEO Criza din Venezuela: Mii de oameni au iesit n strada pentru a convinge armata sa treaca de partea liderului opozitiei, Juan Guaido

Opozitia din Venezuela, condusa de Juan Guaido, autoproclamat presedinte, a defilat miercuri pentru a convinge Armata sa ii intoarca spatele presedintelui Nicolas Maduro, relateaza AFP. Forte armate, recastigati-va demnitatea, Maduro uzurpatorul, Nu vreau decat ca Nicolas sa plece, Guaido presedinte, Gata cu dictatura, arata cateva dintre pancartele purtate de catre miile de oameni care au participat la mars, in diferite parti ale tarii.

Papa Francisc ramane NEUTRU in criza din Venezuela: Ce ma sperie? Varsarea de sange! (VIDEO)

Papa Francisc ramane neutru in ceea ce priveste criza din Venezuela, acolo unde Nicolas Maduro si Juan Guaido se confrunta pentru conducerea statului, scindand in doua scena globala si poporul latinoamerican,.

TEODOR MELESCANU: Urmarim cu ingrijorare evenimentele din Venezuela

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat astazi ca evenimentele din Venezuela sunt urmarite cu mare atentie si ingrijorare, exprimandu-si convingerea in necesitatea discutiilor dintre opozitie si majoritate in vederea organizarii de alegeri libere si corecte.

L-au COPLESIT pe Maduro? Liderul autoritar din Venezuela este gata sa discute cu opozitia! Ce spune despre AJUTORUL oferit de Vladimir Putin

Nicolas Maduro, presedintele investit la 10 ianuarie din Venezuela, a afirmat, miercuri, ca este pregatit sa negocieze cu opozitia si a deschis o portita pentru posibilitatea ca alte state sa medieze.

Mijlocas din Venezuela la FC Voluntari

Ultima clasata din Liga 1 Betano transfera un jucator originar din Venezuela, tara framantata in aceste zile de puternice convulsii socio-politice.

Statele Unite au impus sanctiuni mpotriva companiei petroliere de stat din Venezuela

Administratia de la Washington a impus sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat PDVSA din Venezuela si a cerut armatei sa accepte transferul pasnic de putere, a anuntat John Bolton, consilierul american pentru Securitate Nationala, citat de BBC si Reuters.

Lupta pentru putere din Venezuela ia amploare. ONG-urile raporteaza EXECUTII publice, arestari si perchezitii fara mandat

In decurs de o saptamana, manifestatiile din Venezuela indreptate impotriva presedintelui Nicolas Maduro s-au soldat cu 35 de morti, relateaza Agerpres, citand un bilant furnizat catre Agentia.

O noua criza politica pentru premierul May: Planul B pentru BREXIT, sabotat chiar de propriul partid

Theresa May, premierul din Marea Britanie, a intrat intr-o noua criza politica, dupa ce euroscepticii din partidul sau i-au respins planul B pentru Brexit, cu care liderul din Downing Street incerca sa-si.

Doi reporteri francezi au fost arestati n Venezuela

Doi reporteri francezi au fost arestati in Venezuela, in timp ce acopereau criza politica din tara, iar ambasada Frantei se ocupa de eliberarea acestora, a declarat miercuri o sursa diplomatica, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )