Libnet.ro
UNICEF

09:45

Parlamentul german a aprobat planul de asistenta financiara pentru Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parlamentul german a aprobat planul de asistenta financiara pentru Grecia

Camera inferioara a Parlamentului Germaniei a aprobat, vineri, noul plan de asistenta financiara destinat Greciei, informeaza Die Welt. Bundestagul, reunit in sesiune extraordinara, a aprobat planul destinat Greciei cu 439 de voturi pentru, 119. continuă pe Wall-Street Ro

Parlamentul german a aprobat planul de asistenta financiara pentru Grecia

Camera inferioara a Parlamentului Germaniei a aprobat, vineri, noul plan de asistenta financiara destinat Greciei, informeaza Die Welt, potrivit Mediafax. Bundestagul, reunit in sesiune extraordinara, a aprob.

Londra va face tot posibilul pentru ca fondurile britanice sa nu fie incluse in noul program de asistenta financiara pentru Grecia

Ministrul britanic de finante, George Osborne, va incerca sa blocheze orice tentativa a Uniunii Europene de a include fonduri britanice in noul program de asistenta financiara internationala pentru Grecia,.

Surse: Ministrii de Finante din zona euro au aprobat, in principiu, imprumutul pentru Grecia de 7 miliarde de euro

Eurogrupul a aprobat, in principiu, acordarea unui imprumut de 7 miliarde de euro Greciei, potrivit unei surse citate de Bloomberg. imprumutul catre statul elen ar urma sa fie anuntat vineri, dupa ce.

Parlamentul german a aprobat salvarea Greciei: 439 de voturi au fost favorabile celui de-al treilea program de asistenta financiara

Parlamentul german a aprobat vineri cu 439 de voturi pro si 119 voturi contra planul de salvare al Greciei, informeaza B1 TV. Merkel a luat cuvantul in fata parlamentarilor si le-a cerut sa voteze, subliniind ca.

Austria aproba planul pentru Grecia

Parlamentul Austriei a aprobat vineri, dupa o dezbatere tensionata, noul plan de asistenta financiara destinat Greciei .

Angela Merkel a cerut Parlamentului Germaniei sa aprobe noul plan de asistenta pentru Grecia

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat Parlamentul sa aprobe nou program de asistenta financiara destinat Greciei, Germania fiind una dintre tarile din zona euro care trebuie sa se pronunte in privinta.

Criza din Grecia: Parlamentul german voteaza noul plan de salvare al Greciei. Bancile elene se vor redeschide luni

Parlamentul german voteaza vineri daca sa permita negocierile privind acordul de 86 de miliarde de euro cu Grecia. Germania este una dintre cele sapte tari din cele 19 ale zonei euro care trebuie sa dea unda verde inainte de implementarea intelegerii. Francezii si finlandezi au aprobat deja acordul, astazi fiind programate voturile parlamentarilor germani si austrieci.

Londra se opune includerii fondurilor britanice in programul de asistenta pentru Grecia

Ministrul britanic de finante, George Osborne, va incerca sa blocheze orice tentativa a Uniunii Europene de a include fonduri britanice in noul program de asistenta financiara internationala pentru Grecia,.

LIVE TEXT O noua zi decisiva pentru Grecia: Parlamentul este chemat sa aprobe o prima serie de masuri de austeritate / Prima greva dupa ce Syriza a ajuns la putere / Ciocniri intre politie si manifestanti inarmati cu cocktailuri Molotov in poata Syntagma

Premierul grec Alexis Tsipras incearca sa promoveze miercuri in Parlament nepopularele masuri de austeritate impuse de creditorii Atenei in schimbul mentinerii Greciei in zona euro, scrie AFP. 21:28 Grecia: Ciocniri in piata Syntagma din Atena intre politisti si manifestanti inarmati cu cocktailuri Molotov, in momentul in care a inceput dezbaterea parlamentara19:33 Deputatii francezi au adoptat cu o mare majoritate planul de ajutor pentru Grecia19:10 Surse: Protectia banilor britanici implicati intr-un acord pentru Grecia este o linie rosie17:39 Ministrul Energiei, Panayiotis Lafazanis, va vota impotriva planului de salvare16:50 Alexis Tsipras, catre membri Syriza: Cine are o alternativa sa vina sa imi spuna.

Eurogrup a aprobat inceperea negocierilor privind un plan de ajutor pentru Grecia

ACTUALIZARE 17:33 FT: BCE a creat linii secrete de finantare catre Romania si Bulgaria, pentru bancile elene Banca Centrala Europeana BCE) a creat linii secrete de finantare, constand in facilitati de credit bilaterale, catre Romania si Bulgaria, in cadrul eforturilor de a convinge bancile centrale sa nu opreasca sustinerea subsidiarelor bancilor din Grecia, potrivit Financial Times. * ACTUALIZARE 17:22 Bulgaria, reticenta privind participarea la finantarea de urgenta a Greciei * ACTUALIZARE 16:30 Draghi: Lichiditatea de urgenta pentru Grecia a fost ridicata cu 900 de milioane de euro * ACTUALIZARE 15:42 CE considera ca Grecia a indeplinit in mod satisfacator cerintele zonei euro * ACTUALIZARE 15:33 BCE mentine dobanda neschimbata, la nivel minim record de 0,05% * ACTUALIZARE 15:20 Un fost director al Eurobank, Aris Xenofos, va conduce fondul de salvare a bancilor.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )