Libnet.ro
UNICEF

09:45

Parlamentul irakian cere oficial guvernului retragerea trupelor straine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul irakian cere oficial guvernului retragerea trupelor straine

Parlamentul irakian a votat duminica o rezolutie prin care cere guvernului de la Bagdad sa puna capat prezentei trupelor straine in Irak si sa ia masuri pentru ca aceste trupe sa nu mai foloseasca in nicio circumstanta teritoriul, apele si spatiul aerian ale Irakului, transmite agentia Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul irakian cere oficial guvernului sa puna capat prezentei trupelor straine pe teritoriul Irakului. Premierul Mahdi acuzase deja SUA ca au incalcat suveranitatea tarii

Parlamentul irakian a votat, duminica, o rezolutie prin care cere guvernului sa opreasca prezenta trupelor straine pe teritoriul Irakului, ba chiar sa ia masuri pentru ca aceste trupe sa nu mai foloseasca in.

Parlamentul irakian a votat retragerea trupelor americane din Irak

Parlamentul irakian a votat, intr-o sedinta extraordinara, la care a participat premierul Adel Abdul Mahdi, o rezolutie prin care se solicita Washingtonului retragerea tuturor trupelor americane din Irak.

Mike Pompeo apara prezenta trupelor americane pe teritoriul Irakului: Am continuat sa indepartam amenintarile teroriste la adresa poporului irakian

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, a aparat prezenta trupelor SUA pe teritoriul Irakului, cu putin timp inainte ca parlamentul irakian sa adopte o rezolutie prin care cere oficial guvernului de la Bagdad.

Petrosaniul, fara caldura si apa calda din cauza lipsei carbunelui. Se cere interventia Guvernului

Petrosaniul a ramas, in aceasta iarna, fara caldura si apa calda, din cauza lipsei carbunelui la Termocentrala Paroseni. Reprezentantii Sindicatului Solidaritatea Hunedoara spun ca probleme sunt si la Termocentrala Mintia, care alimenteaza orasul Deva si cer interventia urgenta a Guvernului.

PAS cere demisia Guvernului Chicu pentru majorarea tarifelor la transportul interurbande pasageri

Partidul Actiune si Solidaritate PAS), condus de ex-premierul Maia Sandu, solicita demisia Guvernului Chicu dupa aprobarea deciziei de a majora tarifele la transportul interurban de pasageri, cu 60 de bani per kilometru, incepand cu 1 ianuarie 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )