Libnet.ro
UNICEF

01:05

O parte din restantele salariale de la Pandurii vor fi achitate saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
O parte din restantele salariale de la Pandurii vor fi achitate saptamana viitoare

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, membru in Consiliu de Administratie al clubului de fotbal Pandurii, a avut o intalnire cu unii fotbalisti. continuă pe Adevărul

DNA a pus sechestru pe o parte din averea lui Dan Adamescu

Procurorii DNA au pus sechestru pe actiuni si parti sociale din averea omului de afaceri Dan Adamescu in valoare de 857 de milioane de lei.

Din iunie, persoanele fizice vor putea plati taxele si impozitele cu cardul bancar

Persoanele fizice vor putea achita taxele si impozitele cu ajutorul cardului bancar incepand din luna iunie a acestui an, una din variante fiind inrolarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in platforma ghiseul. ro, a anuntat astazi ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, in plenul Camerei Deputatilor.

Business Report:Ministrul de Finante: Din iunie, persoanele fizice vor putea plati taxele si impozitele cu cardul bancar;Fondatorii NEPI au lansat fondul Prime Kapital;Brussels Airlines: Inchiderea aeroportului Zaventem costa 5 milioane de euro pe zi

Fondul mutual unic de creditare pentru agricultura va functiona din octombrie. Actul legislativ pentru crearea unui Fond mutual unic va fi definitivat. Brussels Airlines: Inchiderea aeroportului Zaventem costa 5 milioane de euro pe zi. Bruxelles-Zaventem, cel mai mare aeroport din Belgia, pe unde trec peste 23 de milioane de pasageri anual, ramane inchis pana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )