Libnet.ro
UNICEF

09:45

Parteneriat intre The Guardian si The New York Times pentru secretele lui Snowden

Adevărul Adevărul,
Parteneriat intre The Guardian si The New York Times pentru secretele lui Snowden

Ziarul britanic The Guardian a transmis publicatiei americane The New York Times o parte din documentele secrete primite de la fostul angajat al NSA, Edward Snowden. continuă pe Adevărul

Moartea Regelui Romilor, Florin Cioaba, relatata pe larg in presa internationala

Vestea mortii regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a avut un ecou si in presa internationala, publicatii precum The Guardian, New York Times, Citta Celeste, La voz de Galicia si Der Spiegel, dedicandu-i articole ample insotite de fotografii de la inmormantare.

Triburi de amerindieni au dat in judecata New York pentru ca nu mai pot acorda credite online

Doua triburi de amerindieni din SUA au dat in judecata autoritatile de reglementare financiara din statul New York, nemultumite de o decizie care limiteaza acordarea online si rapida de credite pe o perioada scurta si cu dobanzi ridicate, masura care.

New York, dat in judecata de triburi de amerindieni

Doua triburi de amerindieni din SUA au dat in judecata autoritatile de reglementare financiara din statul New York, nemultumite de o decizie care limiteaza acordarea online si rapida de credite pe o perioada scurta si cu dobanzi ridicate, masura care afecteaza si patru firme operate de triburi.

Statul New York, dat in judecata de amerindienii nemultumiti ca nu mai pot acorda credite online

Doua triburi de amerindieni din SUA au dat in judecata autoritatile de reglementare financiara din statul New York, nemultumite de o decizie care limiteaza acordarea online si rapida de credite pe o perioada scurta si cu dobanzi ridicate, masura care afecteaza si patru firme operate de triburi.

Londra este ACUZATA ca ameninta libertatea presei dupa presiunile asupra The Guardian.

Mai multe tari au criticat deschis, miercuri, Guvernul britanic, exprimandu-si ingrijorarea fata de amenintarea libertatii presei dupa retinerea colaboratorului cotidianului The Guardian si distrugerea unor documente secrete incredintate cotidianului de americanul Edward Snowden, informeaza Mediafax. Presiunea s-a accentuat miercuri asupra Londrei, presa afirmand ca premierul David Cameron in persoana a trimis unul dintre locotenentii sai pentru ca ziarul The Guardian sa distruga elementele .

Presa britanica: David Cameron, la originea presiunilor asupra ziarului The Guardian in cazul Snowden

Premierul britanic David Cameron l-a trimis pe secretarul sau de cabinet la cotidianul The Guardian pentru a face presiuni si a distruge documentele secrete furnizate de Edward Snowden, scrie AFP.

Londra, acuzata ca ameninta libertatea presei dupa presiunile asupra The Guardian

Mai multe tari au criticat guvernul britanic, exprimandu-si ingrijorarea fata de amenintarea libertatii presei dupa retinerea colaboratorului cotidianului The Guardian si distrugerea unor documente secrete incredintate cotidianului de americanul Edward.

Consiliul Europei cere explicatii Londrei, in cazul The Guardian

Marea Britanie este chemata sa dea explicatii in fata Consiliului Europei, Britanii cu privire la metodele folosite impotriva ziarului The Guardian in cazul Snowden, care ar putea pune in pericol libertatea de exprimare.

Rusia CONDAMNA VEHEMENT presiunile britanice asupra redactiei The Guardian

Presiunile exercitate de administratia britanica asupra redactiei The Guardian contravin flagrant cu libertatile internationale ale presei, se arata intr-un punct de vedere oficial al Ministerului de Externe.

Germania critica metodele folosite de Marea Britanie in legatura cu The Guardian

Guvernul german a criticat, astazi, metodele folosite de Marea Britanie in legatura cu jurnalul The Guardian, in cadrul scandalului Snowden, si si-a exprimat ingrijorarea cu privire la libertatea presei in aceasta tara, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )