Libnet.ro
UNICEF

16:30

New York, dat in judecata de triburi de amerindieni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
New York, dat in judecata de triburi de amerindieni

Doua triburi de amerindieni din SUA au dat in judecata autoritatile de reglementare financiara din statul New York, nemultumite de o decizie care limiteaza acordarea online si rapida de credite pe o perioada scurta si cu dobanzi ridicate, masura care afecteaza si patru firme operate de triburi. continuă pe Ziarul Bursa

Statul New York, dat in judecata de amerindienii nemultumiti ca nu mai pot acorda credite online

Doua triburi de amerindieni din SUA au dat in judecata autoritatile de reglementare financiara din statul New York, nemultumite de o decizie care limiteaza acordarea online si rapida de credite pe o perioada scurta si cu dobanzi ridicate, masura care afecteaza si patru firme operate de triburi.

Triburi de amerindieni au dat in judecata New York pentru ca nu mai pot acorda credite online

Doua triburi de amerindieni din SUA au dat in judecata autoritatile de reglementare financiara din statul New York, nemultumite de o decizie care limiteaza acordarea online si rapida de credite pe o perioada scurta si cu dobanzi ridicate, masura care.

Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, in selectia Festivalului de la New York

Cel mai recent lungmetraj regizat de Corneliu Porumboiu,Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, a fost selectionat in competitia celei de-a 51-a editii a Festivalului de Film de la New York NYF.

Un film regizat de Corneliu Porumboiu, in selectia New York Film Festival

Filmul Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, in regia lui Corneliu Porumboiu, este unul dintre cele 35 de titluri din selectia New York Film Festival, ce se va desfasura in perioada 27 septembrie13 octombrie, unul dintre cele mai importante evenimente de gen de peste Ocean.

Cel mai recent film regizat de Corneliu Porumboiu, in competitie la Festivalul de Film de la New York

Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, cel mai recent lungmetraj regizat de Corneliu Porumboiu, a fost selectionat in competitia celei de-a 51-a editii a Festivalului de Film de la New York NYFF), scrie site-ul revistei Variety.

New York. Cea mai mare captura de ARME ILEGALE din istoria orasului

19 persoane au fost arestate si 254 de arme de foc recuperate intr-o operatiune ce, in opinia primarului din New York, reprezinta cea mai mare captura de arme din istoria metropolei americane. Nu exista nicio.

Peste 250 de arme de foc ilegale, confiscate de politia din New York

Politia din New York a capturat peste 250 de arme de foc ilegale si a inculpat 19 persoane pentru trafic, a anuntat ieri primarul orasului, vorbind despre o captura-record, relateaza AFP.

New York Daily News: Cimitirul Vesel locul unde moartea nu este atat de sumbra

Ajuns din nou in atentia presei internationale, Cimitirul Vesel de la Sapanta i-a impresionat pe reporterii Daily News. incepand cu aspectul cimitirului, modul de realizare al crucilor, dar si scurtele poezii inspirate din viata celor la capataiul carora au fost asezate au facut subiectul unui material pe site-ul mentionat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )