Libnet.ro
UNICEF

05:00

Parteneriat de peste 44 milioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parteneriat de peste 44 milioane de dolari

EximBank si Grup Servicii Petroliere GSP) au organizat astazi un eveniment de prezentare a platformei de foraj marin GSP Uranus, un proiect de investitii in valoare de peste 44 milioane de dolari, pe care compania l-a derulat cu fonduri proprii si cu finantarea bancii, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Bogatii lumii au pierdut peste 44 miliarde dolari intr-o zi

Averile celor mai bogati 300 de oameni din lume au scazut luni cu 44,4 miliarde de dolari, in contextul declinului burselor, o mare parte din pierderi fiind inregistrate de oligarhii din Rusia si Ucraina, pe fondul crizei din Peninsula Crimeea, potrivit Bloomberg, informeaza Mediafax.

Grup Servicii Petroliere a investit 44 de milioane de dolari intr-o platforma petroliera

Grup Servicii Petroliere GSP), controlat de omul de afaceri Gabriel Comanescu, a inaugurat vineri o investitie de 44 milioane de dolari. Investitia consta in achizitia si modernizarea unei platforme petroliere in urma unui parteneriat cu EximBank care a oferit un credit de 30 de milioane de dolari. Restul sumei provine din fonduri proprii ale GSP. Platforma petroliera va fi utilizata chiar de saptamana viitoare pentru operatiuni de foraj in Marea Neagra desfasurate de catre compania petroliera OMV Petrom, a anuntat Gabriel Comanescu. Inre GSP si OMV Petrom au fost incheiate contracte pentru patru sezoane a cate sase luni.

Rusia pune presiuni pe Ucraina: Kievul a ratat termenul limita pentru plata facturii de 440 milioane dolari catre Gazprom

Gazprom a comunicat, vineri, ca Ucraina a ratat trmenul limita pentru a-si plati factura la gaze in valoare de 440 milioane dolari, potrivit Reuters. Astazi, 7 martie, era scadenta pentru gazele trimise in.

Peste 14 milioane de dolari obtinute prin transferuri nelegale de fotbalisti, confiscate. ...

Pedepsele administrate de instanta Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul transferurilor ilegale de fotbalisti, sunt: Gheorghe Copos - 3 ani si 8 luni inchisoare; Mihai Stoica - 3 ani si sase luni; Cristian Borcea - 6 ani si 4 luni; Ioan Becali - 6 ani si 4 luni inchisoare; Victor Becali - 4 ani si 8 luni inchisoare; Gica Popescu- 3 ani, o luna si 10 zile; Jean Padureanu - 2 ani si 4 luni inchisoare; Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni inchisoare. Curtea de Apel a decis sa confiste de la .

Datorie de 17 de milioane de dolari a Moldovei, scoasa la mezat in Romania

O creanta de 17 milioane de dolari circa 230 milioane de lei), pe care o are tara noastra pentru curentul livrat in anii 1998-2000, e vanduta la licitatie la Bucuresti. Oficialii de la Chisinau spun ca nu au ce face, iar expertii sustin ca ar putea sa apara probleme.

Staples inchide 225 de magazine si taie costurile cu 500 milioane dolari

Staples Inc. , cel mai mare lant de distributie a produselor de birotica, va inchide 225 de magazine in America de Nord si va taia costurile cu 500 de milioane de dolari pana la finele lui 2015, compania estimand ca vanzarile sale vor scadea in trimestrul curent.

Samsung a cheltuit 20 milioane dolari pe publicitate la gala Oscar, dar a castigat enorm prin celebrul selfie de pe Twitter

Samsung Electronics a cheltuit 20 de milioane de dolari pe publicitate la gala premiilor Oscar, dar ca imagine a castigat cel mai mult cu celebra fotografie selfie postata de actrita de stand-up comedy Ellen DeGeneres care a folosit un Samsung Galaxy alb. Telefoanele Samsung au aparut in mainile mai multor vedete, iar acel selfie nu a fost atat de spontan cum a parut, actrita fiind invatata sa foloseasca smartphone-ul Samsung in zilele dinaintea show-ului, scrie Wall Street Journal.

Terapia Ranbaxy distribuie dividende brute de peste 45 milioane euro

Producatorul farmaceutic Terapia Cluj-Napoca, detinut de grupul indian Ranbaxy, acorda un dividend brut de 0,82 lei pe actiune, care cumuleaza sumele neincasate de actionari pentru anii 2011, 2012 si 2013, valoarea totala ridicandu-se la 205 milioane lei 45,6 milioane euro).

Dividende brute de peste 45 milioane euro din profitul ultimilor ani

Producatorul farmaceutic Terapia Cluj-Napoca, detinut de grupul indian Ranbaxy, acorda un dividend brut de 0,82 lei per actiune, ce cumuleaza sumele neincasate de actionari pentru anii 2011, 2012 si 2013, totalizand 205 milioane lei 45,6 milioane euro), conform unui comunicat al Depozitarului Central trimis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )