Libnet.ro
UNICEF

06:30

Pasagerii care vin din Italia cu avionul, verificati la sosirea pe Aeroportul Chisinau

Adevărul Adevărul,
Pasagerii care vin din Italia cu avionul, verificati la sosirea pe Aeroportul Chisinau

In incinta Aeroportului International Chisinau, a fost montat un termoscaner pentru verificarea pasagerilor care sosesc din Italia. Masura este luata in conditiile in care in tara respectiva, in ultimele zile, sunt in crestere cazurile de imbolnavire cu coronavirus de tip nou, inclusiv decese, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

Calatorii care vin din orasele italiene afectate de coronavirus intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor Ei vor completa si un chestionar. Ce contine acesta

Calatorii care vin din zone afectate de coronavirus vor intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor, anunta Mediafax. Sunt vizate zborurile care vin dinspre Milano, Bergamo, Treviso, Torino. Pasagerii vor fi preluati de personalul medical al DSU.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Se poate transmite coronavirusul prin pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Ce spun specialistii

Romanii din Italia trimit in tara mii de pachete lunar, iar una dintre intrebarile care incep sa fie puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus in Italia este daca virusul se poate transmite astfel. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca nu este niciun pericol, pentru ca virusul nu rezista in conditii de transport prelungit.

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti.

Ce se intampla cu pasagerii care ajung pe Otopeni din zonele din Italia afectate de coronavirus

Pasagerii care ajung pe Aeroportul Henri Coanda din zonele din Italia afectate de coronavirus vor intra in tara pe fluxul destinat zborurilor charter, pana la noi masuri, au anuntat reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB).

VIDEO 139 de persoane au ajuns din Italia, pe Aeroportul din Craiova

139 de pasageri care au ajuns din Italia, luni noaptea, pe Aeroportul International Craiova, au fost asteptati de jandarmi, medici si zeci de politisti. Toate persoanele, inclusiv membrii echipajului, au trecut prin filtre de control, scrie Mediafax. 179 de persoane ar fi trebuit sa ajunga luni noaptea de la Bergamo la Craiova. 40 de calatori au renuntat la calatorie inainte de a pleca din Italia, potrivit reprezentantilor Aeroportului Craiova.

Carantina pentru romanii care vin din cele doua regiuni din Italia aflate in carantina din cauza coronavirusului

Toti romanii care vin in tara din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )