Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pasajul care a costat cu 10 milioane de lei mai putin decat era estimat. Lucrarea, inaugurata cu cvartet de tromboane

Adevărul Adevărul,
Pasajul care a costat cu 10 milioane de lei mai putin decat era estimat. Lucrarea, inaugurata cu cvartet de tromboane

Lucrarile de extindere a pasajului Jiul din Timisoara, prin care trec 6. 000 de masini pe ora, au fost finalizate, costand cu aproximativ doua milioane de euro mai putin decat era estimat. Potrivit primarului Nicolae Robu, daca se scad lunile de iarna in care lucrarile au fost sistate, se poate considera ca proiectul a fost terminat inainte de termen. continuă pe Adevărul

PRIMER: Aproape 2200 medicamente care costa sub 25 lei in farmacie sunt nerentabile dupa cresterea taxei clawback in trimestrul 3 la 19,42%. Aceasta taxa a devenit toxica atat pentru cei peste 8,5 milioane de pacienti care gasesc tot mai greu aceste medi

Atronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania care numara 16 site-uri de manufacturare din tara - atrage atentia ca circa 85% din medicamentele care costa sub 25 lei, in.

Tranzactii de 24,1 milioane lei, in debutul tranzactionarii actiunilor Sphera Franchise Group

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, o lichiditate de 58,56 milioane de lei 12,65 milioane de euro), peste media zilnica a acestui an 48,73 milioane lei), in contextul in care sase din indicii bursieri, inclusiv BET, au incheiat in teritoriu negativ.

E-Distributie Dobrogea a investit 1,7 milioane lei pentru linii electrice de inalta tensiune

E-Distributie Dobrogea, parte a grupului energetic italian Enel, este pe cale sa finalizeze un program pentru montarea unui numar de 1. 000 de distantiere de faza pe noua linii electrice aeriene de inalta tensiune din judetele Calarasi, Ialomita si Tulcea, valoarea investitiei fiind de aproximativ 1,7 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei.

Profitul net al ING a crescut cu 35%, ajungand la 391 milioane lei

Profitul net al ING Romania, dupa cele noua luni ale anului, a crescut cu 35%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 391 milioane lei, in timp ce profitul brut raportat este de 459 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Conversmin a avut pierderi de 1,5 milioane lei

Compania de stat Conversmin, infiintata in anul 2002 pentru inchiderea minelor unde a fost sistata extractia si pentru ecologizarea zonelor afectate de activitatea miniera, a avut pierderi de 1,5 milioane lei, in primele noua luni ale acestui an, iar in perioada respectiva a realizat lucrari si servicii de 33,5 milioane lei, a anuntat miercuri actionarul majoritar, Ministerul Economiei.

Simptome mai putin cunoscute ale diabetului

Diabetul este una dintre afectiunile de care sufera tot mai multi romani. De cele mai multe ori semnalele sunt trecute cu vederea o perioada lunga de timp.

Statul roman a pierdut 129 milioane de lei din capitalizarea bursiera a Petrom, dupa atacurile de joi lansate in comisia pentru ancheta ANRE

Actiunile OMV Petrom au inchis sedinta de tranzactionare de joi la un pret cu 1,36% mai mic decat cel de deschidere, scazand mai mult decat media pietei n. red. indicele BET a scazut cu 0,39%), in ciuda rezultatelor foarte bune anuntate in cursul diminetii. De altfel, imediat dupa anuntul companiei ca in primele noua luni a inregistrat un profit net de 1,85 miliarde de lei, in crestere de peste doua ori fata de perioada similara a anului trecut, actiunile au inceput sa creasca. Insa, dupa atacurile la adresa companiei lansate in cadrul comisiei de ancheta a ANRE, actiunile au intrat pe un trend descendent, valoarea de piata reducandu-se cu 620 de milioane de lei.

Patronatul principalilor producatori de medicamente: Peste 2.000 de medicamente care costa sub 25 de lei in farmacii au devenit nerentabile dupa cresterea taxei clawback

Aproape 2. 200 de medicamente care costa sub 25 de lei in farmacii au devenit nerentabile dupa cresterea taxei clawback in trimestrul 3 la 19,42%, sustin reprezentantii PRIMER - Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania. Aceasta taxa a devenit toxica atat pentru cei peste 8,5 milioane de pacienti care gasesc tot mai greu aceste medicamente, cat si pentru producatorii din tara, sustin reprezentantii producatorilor, intr-un comunicat.

Politia Romana vrea sa cumpere echipamente de protectie antiglont si antiinjunghiere cu peste 112 milioane de lei

Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) a demarat o licitatie deschisa pentru a cumpara echipamente de protectie antiglont si antiinjunghiere, a caror valoare totala este estimata la peste 112 milioane de lei, potrivit unui anunt publicat in SEAP, relateaza Agerpres.

Metoda mai putin cunoscuta de a-ti asigura o pensie mai mare

Realizezi venituri pentru care asigurarea sociala nu este obligatorie, dar vrei sa te asiguri ca, la batranete, vei avea si tu o pensie? Sau, cotizezi la fondul de pensii dar, pur si simplu, vrei sa ai o pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )