Libnet.ro
UNICEF

16:45

O pasare s-a gainatat pe Vladimir Putin in timpul unui discurs (VIDEO)

B1 B1,
O pasare s-a gainatat pe Vladimir Putin in timpul unui discurs (VIDEO)

O pasare s-a gainatat pe presedintele rus, Vladimir Putin, in timp ce acesta tinea un discurs cu ocazia inaugurarii unui monument in memoria eroilor Primului Razboi Mondial, relateaza Vox. Omenirea trebuia. continuă pe B1

VIDEO O pasare s-a gainatat pe Vladimir Putin

O pasare s-a gainatat pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, in timp ce acesta sustinea un discurs cu ocazia inaugurarii unui monument dedicat soldatilor rusi morti in timpul primului Razboi Mondial.

Vladimir Putin a ordonat guvernului sa pregateasca masuri de riposta la sanctiunile europene si americane

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat marti ca a ordonat guvernului sa pregateasca masuri de riposta la sanctiunile europene si americane impuse saptamana trecuta Rusiei, acuzata de occidentali ca sustine financiar si militar separatistii din estul Ucrainei, scrie AFP.

Vladimir Putin introduce taxa pe vanzari: Economia Rusiei are de suferit pe fondul sanctiunilor occidentale

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul .

Vladimir Putin reintroduce taxa pe vanzari, dupa 10 ani de la eliminarea ei

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul problemelor economice amplificate de.

Vladimir Putin contracareaza efectele sanctiunilor occidentale cu o taxa pe vanzari

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul.

Rusii cer presedintelui Vladimir Putin sa TREACA LA ACTIUNE in Ucraina

Sute de rusi s-au reunit sambata la Moscova pentru a-i cere presedintelui Vladimir Putin sa treaca la actiune in Ucraina, trimitand trupe de mentinere a pacii, pentru a pune capat varsarii de sange.

Vladimir Putin: Ambitiile politice ameninta pacea Europei. Violenta atrage violenta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a criticat ambitiile politice care ameninta pacea Europei, intr-un discurs rostit cu ocazia comemorarii militarilor rusi morti in Primul Razboi Mondial, scrie Mediafax .

VIDEO Premiera chirugicala: omul cu doua talpi la un picior. Solutia prin care medicii au salvat piciorul amputat in timpul unui accident de munca

Chirurgii din China au salvat piciorul sectionat al unui barbat printr-o procedura extrema: i l-au atasat de piciorul sanatos in urma unei operatii laborioase. Acum asteapta sa se vindece tesuturile, ca sa i-l puna la loc.

VIDEO Premiera chirurgicala: omul cu doua talpi la un picior. Solutia prin care medicii au salvat piciorul amputat in timpul unui accident de munca

Chirurgii din China au salvat piciorul sectionat al unui barbat printr-o procedura extrema: i l-au atasat de piciorul sanatos in urma unei operatii laborioase. Acum asteapta sa se vindece tesuturile, ca sa i-l puna la loc.

Povestea pilotului oradean care antrena militari americani, mort in timpul unui zbor din State. SUA mi-au dat sansa de a ma afirma

Pilotul oradean Marius Ivascu 33 de ani) a efectuat ultimul zbor pe data de 2 august, cand se afla la comanda unui avion de mici dimensiuni, in orasul american Saragota Springs. Din pacate, aparatul de zbor s-a prabusit, impactul cu solul fiind fatal atat pentru pilotul oradean cat si pentru mecanicul Jon Stomski, in varsta de 61 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )