Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vladimir Putin reintroduce taxa pe vanzari, dupa 10 ani de la eliminarea ei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin reintroduce taxa pe vanzari, dupa 10 ani de la eliminarea ei

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul problemelor economice amplificate de. continuă pe Wall-Street Ro

Putin reintroduce taxa pe vanzari pentru cresterea veniturilor regiunilor

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul problemelor economice amplificate de sanctiunile occidentale, relateaza MarketWatch.

Vladimir Putin introduce taxa pe vanzari: Economia Rusiei are de suferit pe fondul sanctiunilor occidentale

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul .

Cafenea cu numele lui Vladimir Putin in Serbia, dupa ce tara a evitat aplicarea sanctiunilor impotriva Rusiei

O cafenea care poarta numele presedintelui rus Vladimir Putin a fost deschisa in centrul istoric al orasulu sarb Novi Sad, relateaza agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

Vladimir Putin: Ambitiile politice ameninta pacea Europei. Violenta atrage violenta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a criticat ambitiile politice care ameninta pacea Europei, intr-un discurs rostit cu ocazia comemorarii militarilor rusi morti in Primul Razboi Mondial, scrie Mediafax .

A fost ucis Marco Pantani? De ce a redeschis justitia italiana ancheta, la 10 ani de la sinuciderea celebrului ciclist

Pe 27 iulie 2014, Vincenzo Nibali devenea primul rutier italian care castiga Turul Frantei dupa 16 ani de la performanta legendarului, dar controversatului Marco Pantani, cel care era descoperit mort in 2004, intr-o camera de hotel, in urma unei supradoze cu cocaina.

Vladimir Putin contracareaza efectele sanctiunilor occidentale cu o taxa pe vanzari

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul.

O cafenea care poarta numele presedintelui rus VLADIMIR PUTIN, deschisa la Novi Sad, in Serbia

In centrul istoric al orasului sarb Novi Sad a fost deschisa o cafenea care poarta numele presedintelui rus, Vladimir Putin, informeaza agentia Itar-Tass. Langa sigla, patronul localului au pus si un portret al lui Putin.

Rusii cer presedintelui Vladimir Putin sa TREACA LA ACTIUNE in Ucraina

Sute de rusi s-au reunit sambata la Moscova pentru a-i cere presedintelui Vladimir Putin sa treaca la actiune in Ucraina, trimitand trupe de mentinere a pacii, pentru a pune capat varsarii de sange.

Vladimir Putin: Ambitiile politice pun in pericol pacea in Europa. Rusia nu ar ezita sa raspunda unei agresiuni externe

Vladimir Putin a criticat ambitiile politice care ameninta pacea Europei, in cadrul unui discurs rostit cu ocazia comemorarii militarilor rusi morti in Primul Razboi Mondial. Trebuie sa ne aducem aminte.

Vladimir Putin sfatuieste liderii mondiali sa nu uite lectiile primului Razboi Mondial: Rusia a cautat intotdeauna pacea, dar nu a ezitat niciodata sa respinga o agresiune externa

Presedintele Vladimir Putin a criticat vineri ambitiile politice care ameninta pacea din Europa, intr-un discurs de omagiere a memoriei soldatilor rusi morti in timpul primului Razboi Mondial, in care a avertizat ca Rusia a cautat intotdeauna pacea, dar nu a ezitat niciodata sa respinga o agresiune externa, scrie AFP.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )