Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO O pasare s-a gainatat pe Vladimir Putin

Hotnews Hotnews,
 VIDEO O pasare s-a gainatat pe Vladimir Putin

O pasare s-a gainatat pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, in timp ce acesta sustinea un discurs cu ocazia inaugurarii unui monument dedicat soldatilor rusi morti in timpul primului Razboi Mondial. continuă pe Hotnews

Presedintele Vladimir Putin denunta ambitiile politice care ameninta pacea in Europa

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a criticat ambitiile politice care ameninta pacea Europei, intr-un discurs rostit cu ocazia comemorarii militarilor rusi morti in Primul Razboi Mondial. Trebuie sa.

Vladimir Putin introduce taxa pe vanzari: Economia Rusiei are de suferit pe fondul sanctiunilor occidentale

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul .

Vladimir Putin reintroduce taxa pe vanzari, dupa 10 ani de la eliminarea ei

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul problemelor economice amplificate de.

Vladimir Putin contracareaza efectele sanctiunilor occidentale cu o taxa pe vanzari

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul.

Vladimir Putin: Ambitiile politice ameninta pacea Europei. Violenta atrage violenta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a criticat ambitiile politice care ameninta pacea Europei, intr-un discurs rostit cu ocazia comemorarii militarilor rusi morti in Primul Razboi Mondial, scrie Mediafax .

Vladimir Putin sfatuieste liderii mondiali sa nu uite lectiile primului Razboi Mondial: Rusia a cautat intotdeauna pacea, dar nu a ezitat niciodata sa respinga o agresiune externa

Presedintele Vladimir Putin a criticat vineri ambitiile politice care ameninta pacea din Europa, intr-un discurs de omagiere a memoriei soldatilor rusi morti in timpul primului Razboi Mondial, in care a avertizat ca Rusia a cautat intotdeauna pacea, dar nu a ezitat niciodata sa respinga o agresiune externa, scrie AFP.

Rusii cer presedintelui Vladimir Putin sa TREACA LA ACTIUNE in Ucraina

Sute de rusi s-au reunit sambata la Moscova pentru a-i cere presedintelui Vladimir Putin sa treaca la actiune in Ucraina, trimitand trupe de mentinere a pacii, pentru a pune capat varsarii de sange.

Vladimir Putin: Ambitiile politice pun in pericol pacea in Europa. Rusia nu ar ezita sa raspunda unei agresiuni externe

Vladimir Putin a criticat ambitiile politice care ameninta pacea Europei, in cadrul unui discurs rostit cu ocazia comemorarii militarilor rusi morti in Primul Razboi Mondial. Trebuie sa ne aducem aminte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )