Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce a patit Andreea Balan in miezul noptii. Vedeta a facut public tot: Atentie mare!

Playtech Playtech,
Ce a patit Andreea Balan in miezul noptii. Vedeta a facut public tot: Atentie mare!

Andreea Balan le-a povestit fanilor ce a patit chiar in miez de noapte. Ce s-a intamplat cu jumatatea trupei Andre in perioada sarbatorilor? Prima reactie a artistei. Ce a patit Andreea Balan in miez de noapte? Prima reactie a vedetei Andreea Balan a fost si ea tinta hackerilor chiar in miez de noapte. Din fericire, . continuă pe Playtech

Ce a facut Andreea Balan chiar in aceste momente. Vedeta are toate motivele sa rada din nou

Andreea Balan a scapat de ghinion. Dupa ce s-a despartit de George Burcea, apoi a infruntat unele probleme de sanatate, de sarbatori, norocul pare ca i-a suras. Cantareata a petrecut Craciunul in sanul familiei noului partener, Tiberiu Argint. Fetitele sale s-au jucat cu sora barbatului, prezenta, de asemenea, cunoscuta publicului. Tiberiu Argint a introdus-o in .

Ce cadou a primit Lidia Buble. S-a trezit asa, in fata usii. Totul a fost facut public

Lidia Buble a avut parte de o surpriza de proportii chiar in ziua de Craciun. Frumoasa artista a fost, deci, curtata de un admirator secret, iar cadoul pe care aceasta l-a primit i-a pus pe ganduri pe fanii acesteia. Ce cadou a primit Lidia Buble. S-a trezit asa, in fata usii Fara doar si poate, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )