Libnet.ro
UNICEF

23:30

Patronii clubului Colectiv afla, luni, daca raman sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Patronii clubului Colectiv afla, luni, daca raman sub control judiciar

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti judeca, luni, contestatia formulata de procurori in cazul deciziei Judecatoriei Sectorului 4, cu privire punerea sub control judiciar a patronilor clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu. continuă pe România Liberă

Patronii clubului Colectiv si ai firmei care a furnizat artificiile au fost plasati sub control judiciar

Patronii clubului Colectiv, ai firmei care a furnizat artificiile folosite in seara de 30 octombrie si pirotehnistul Viorel Zaharia, cercetati in arest la domiciliu, au fost plasati luni sub control judiciar, prin decizia definitiva a Tribunalului Bucuresti.

UPDATE: Patronii clubului Colectiv au scapat de arestul la domiciliu

Patronii clubului Colectiv au scapat, definitiv, de arestul la domiciliu, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins definitiv, luni, cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a masurii. Astfel, ei urmeaza sa fie cercetati in libertate sub control judiciar.

Patronii clubului Colectiv vor fi cercetati in libertate sub control judiciar

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv astazi cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a masurii arestului la domiciliu pentru patronii clubului Colectiv, Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )